Aslan'ın misafiri geldi
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Pazartesi, Eylül 14 2015
UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu ilk maçında 15 Eylül Salı günü Galatasaray'a konuk olacak Atletico Madrid, İstanbul'a geldi.

İspanyol ekibi, özel bir uçakla İspanya'nın başkenti Madrid'den Sabiha Gökçen Havalimanı'na ulaştı.Atletico Madrid kafilesi, havalimanından konaklayacağı Le Meridien Otele'e hareket etti.
Galatasaray maçı öncesi son antrenmanının yarın akşam Türk Telekom Arena'da gerçekleştirecek olan İspanyol ekibinde bu çalışma öncesi teknik direktör Diego Simeone ve bir oyuncu da basın toplantısı düzenleyecek.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Şamil Tayyar'dan bomba iddia: 'Ela Rümeysa Cebeci itirafçı oldu arşivini getirecek!'2.Ekol TV neden yayınlarını durdurdu!3.Bu fotoğraftan bir kişi daha eksildi: Gazeteci Emrullah Erdinç'e gözaltı4.BM koruması altındaki eğitimci Güngör'ün Türkiye'ye iade tehlikesi sürüyor!5.Amsterdam Oost Belediyesinden Birlikte Yaşama Kültürüne Güçlü Bir Katkı
6.Suriye’de Hakan Fidan’a Soğuk Duş7.Karadağ kısa süre önce yaşanan krizden sonra vize kararını verdi!8.15 Temmuz sonrası iktidarın çöktüğü giyim devi Aydınlı Grup satıldı: İşte yeni sahibi...9.MEB yine yapacağını yaptı: Yıllardır sürüyordu kaldırdı!10.Otobüs umre için Arabistan'da bulunan Türk kafilesinin içine daldı: Ölü ve yaralılar var!

ABDULLAH AYMAZ

ARİF ASALIOĞLU

KADİR GÜRCAN








