Astana: 2 - Benfica: 2


Stat: Astane Arena
Hakemler: Ruddy Buquet, Guillaume Debart, Cyril Gringore (Fransa)
Astana: Eric, Anicic, B. Ilic, Postnikov, Shomko, Maksimovic, Kéthévoama, Muzhikov, Cañas, Twumasi (Dk. 90+1 Dedechko), Kabananga (Dk. 84 Schetkin)
Benfica: Júlio César, Lisandro López, Eliseu, Sílvio (Dk. 65 André Almeida), Jardel, Samaris (Dk. 65 Talisca), Renato Sanches, Jiménez, Jonas (Dk. 80 Cristante), Gonçalo Guedes, Pizzi, Cristante, Talisca, André Almeida, Bench
Goller: Dk. 19 Twumasi, Dk. 31 Anicic (Astana), Dk. 40 ve 72 Jiménez (Benfica)
Sarı kartlar: Dk. 23 Jiménez, Dk. 44 Lisandro López, Dk. 48 Jonas (Benfica), Dk. 50 Cañas, Dk. 90+4 Schetkin (Astana)

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu 5. maçında Kazakistan temsilcisi Astana evinde Portekiz ekibi Benfica'yı ağırladı. Ev sahibi ekip 2-0 öne geçtiği maçta bu üstünlüğünü koruyamadı ve mücadele 2 - 2 berabere tamamlandı.

Maçın ilk yarısında Astana takımı rakibine göre üstün bir oyun sergiledi ve ilk yarıyı 19. dakikada Twumasi ve 31. dakikada Anicic'in golleriyle 2-1 önde kapadı.

İlk yarıda 40. dakikada Jiménez'in golüyle beraberliği yakalayan Benfica, ikinci yarıda da gol kovalarken beraberliği ise 70. dakikada yine Jiménez'le buldu ve Astana deplasmanında sahadan 2 - 2 berabere ayrıldı.

Bu sonuçla Benfica puanını 10 yaparak bitime bir maç kala bir üst turu garantilerken, Astana ise evinde 3. beraberliğini aldı ve 3 puanla son sırada yer aldı.
CİHAN
<< Önceki Haber Astana: 2 - Benfica: 2 Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER