Astana - Gaalatasaray maçı saat kaçta ve hangi kanalda?
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Çarşamba, Eylül 30 2015
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 100. maçını Kazakistan ekibi Astana ile oynayacak.

Şampiyonlar Ligi’nde gruplardan itibaren 100. maçını bugün oynayacak olan Galatasaray, Devler Ligi’nde 9 maçtır galibiyet alamadı. Son zaferini, 2013-2014 sezonunda Juventus’u İstanbul’da 1-0 yenerek elde eden Aslan, o günden bu yana oynadığı 9 karşılaşmanın 7’sini kaybedip, 2’sini berabere tamamladı. Saat 19.00'da başlayacak maç, Tivibuspor 2 ve TRT RADYO 1'den naklen yayınlanacak.
263. karşılaşma
Galatasaray, Astana karşısında Avrupa kupaları tarihindeki 263. maçına çıkacak. Sarı-kırmızılılar, Şampiyon Kulüpler Kupası ile UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 158, adı daha önce UEFA Kupası olan UEFA Avrupa Ligi’nde 71, Kupa Galipleri Kupası’nda 32 ve UEFA Süper Kupa’da da 1 kez olmak üzere toplam 262 maç yaptı. Söz konusu müsabakalarda 97 galibiyet ve 98 yenilgi alan, Aslan, 67 karşılaşmadan da beraberlikle ayrıldı.
Muhtemel 11'ler
Astana: Eric, İlic, Akhmedov, Anicic, Shomko, Canas, Dzholchiev, Zhukov, Maksimovic, Kethevoama, Kabananga.
Galatasaray: Muslera, Denayer, Chedjou, Hakan, Carole, Jose Rodriguez, Selçuk, Podolski, Sneijder, Yasin, Umut.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.İngiltere ve Fransa'dan kritik adım!2.Trump 'Kral benim' dedi: Dünya'ya gözdağı verdi!3.Alman ekonomisi için uyarı: Durum kritik4.Mehmet Akif Ersoy'un ifadesi sızdı: İşte 3 saatte anlattıkları!5.AKP'nin kalesi Çorum'da işsizliğe isyan eden esnaf hakkında soruşturma başlatıldı
6.Almanlar gazetede bu haberi okuyor: 'KHK'lı doktor Almanya'da dönerci oldu'7.Suriye’de çok sıcak gelişme: Tüm SDG mevzileri meşru hedef ilan edildi8.Spikerin ifadeleri can yakacak: 'Veyis Ateş kokoreç (uyuşturucu) getirecek'9.Gümrüksüz alışveriş dönemi sona erdi10.Almanya'da AfD tartışması: 'İktidara gelirse Yahudiler ülkeyi terk edebilir'

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

ABDULLAH AYMAZ

ARİF ASALIOĞLU

KADİR GÜRCAN
ÇOK OKUNAN HABERLER







