Atalay Demirci, büyükşehir personelinin stresini aldı


Adana Büyükşehir Belediyesi, Bilgiküpü eğitim seminerleri kapsamında ünlü şovmen Atalay Demirci'yi ağırladı.

Belediye İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen Bilgiküpü eğitim seminerleri devam ediyor. Belediye hizmetlerinin kalitesini artırmak amacıyla, belediye personeline yönelik düzenlenen eğitim faaliyetleri kapsamında Seyhan Oteli'nde gerçekleştirilen etkinlikte ünlü şovmen Atalay Demirci, belediye personeliyle buluştu.
Kel Alaka adlı stand-up gösterisi ile Adana Büyükşehir personelinin hoş vakit geçirmesini sağlayan Atalay Demirci, esprileriyle izleyenleri kahkahaya boğdu.

Adana Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve Teftiş Kurulu Başkanı Halil Avşar, 2016 yılının ilk 2 ayının eğitim değerlendirmesini yaptı. Sunulan eğitimlerin bilgi birikimini artıracak nitelikte olmasına dikkat ettiklerini belirten Avşar, "Planlamış olduğumuz 32 eğitimin 8'ini tamamlayarak 1867 kişinin katılımını sağladık. Bu eğitimlerin kurum içinde personelimizin moral ve motivasyonunu artırmasının yanında, onların bilgi dağarcıklarını da geliştireceğine eminim. Bunun halkımıza daha kaliteli hizmet verme yolunda önemli katkı koyacağına inanıyorum." dedi. CİHAN
<< Önceki Haber Atalay Demirci, büyükşehir personelinin stresini aldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER