Atatürk resmini indirdiği iddia edilen CHP'li vekil ortaya çıktı

CHP Parti Meclisi'nin ihraç kararı verdiği Aylin Nazlıaka'nın Atatürk resmini indirdiğini iddia ettiği kişinin CHP Ankara milletvekili Necati Yılmaz olduğu ortaya çıktı.

Atatürk resmini indirdiği iddia edilen CHP'li vekil ortaya çıktı

CHP Parti Meclisi, Atatürk posterinin indirildiğini iddia eden Aylin Nazlıaka'nın kesin ihraç talebiyle Yüksek Disiplin Kurulu'na sevk edilmesine karar verilirken Atatürk resmini indirdiği iddia edilen CHP'li vekil de ortaya çıktı. Ankara milletvekili Necati Yılmaz, "İddiaya konu edilen kişi benim ama Atatürk resmini indirmedim" dedi.

Habertürk'ten Ömer Topsakal'ın haberine göre CHP Parti Meclisi toplantısının yapıldığı salondan Aylin Nazlıaka çıktıktan sonra ; CHP Ankara Milletvekili Necati Yılmaz, söz aldı. Yılmaz, iddia edilen olayda adı geçen kişinin kendisi olduğunu söyledi.
Yılmaz, o gün Nazlıaka odasına geldiğinde ve çıktıktan sonra olanları dakika dakika anlattı. Toplantıya katılanların verdiği bilgiye göre Yılmaz PM üyelerini tatmin edici bir açıklama yaptı.



Bu açıklama üzerine bir PMüyesi Genel Başkan Kılıçdaroğlu'na "Aylin Hanım'ın size verdiği isim Necati Yılmaz mıydı?" diye sordu. Kılıçdaroğlu da "Evet, ancak Aylin Hanım bizim yüzleştirme davetimize icabet etmedi, ortada bir kanıt yok" dedi.
Necati Yılmaz, kürsüden o gün kendisini ziyarete gelenlerin isimlerinin polisteki kaydını, o gün odada çekilen fotoğrafları gösterdi.

Yılmaz'ın Meclis personelinden de "Duvara monteli resim üzerinde işlem yapılmamıştır" belgesi aldığı öğrenildi.
<< Önceki Haber Atatürk resmini indirdiği iddia edilen CHP'li vekil ortaya... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER