Ateş yine düştüğü yeri yaktı

MARDİN'in Nusaybin İlçesi'nde PKK'lı teröristlerin tuzakladıkları patlayıcının uzaktan kumanda ile infilak ettirilmesi sonucu şehit olan askerlerin acı haberi ailelerine ulaştı.

Ateş yine düştüğü yeri yaktı

Balıkesirli şehidin baba ocağında yas

MARDİN'in Nusaybin İlçesi'nde PKK'lı teröristlerin tuzakladıkları patlayıcının uzaktan kumanda ile infilak ettirilmesi sonucu şehit olan Jandarma Astsubay Çavuş 25 yaşındaki Atilla Kaya'nın Balıkesir'deki baba ocağına ateş düştü. Nusaybin'de 4 asker ve bir polis ile birlikte şehit olan Jandarma Astsubay Çavuş Atilla Kaya'nın Kuyualan Mahallesi'ndeki baba evine acı haber ulaştı. Fikri Kaya ve anne Ayşe Kaya'ya oğullarının şehit olduğu haberi, yetkililer tarafından sağlık görevlileri eşliğinde verildi. Acı haberi alan Kaya çifti yıkıldı. Baba Fikri Kaya, evinin bahçesinde otururken gözyaşlarına boğuldu. Arkadaşları boynuna sarılıp acısını paylaştı. Yakınları ve mahalle sakinlerinin başsağlığğı dilemek için akın ettiği şehit evi, Türk bayraklarıyla donatıldı.  Şehit Atilla Kaya'nın geçtiğimiz Eylül ayında kıyılan nikahla dünya evine girdiği belirtildi.



Elbistan'a şehit ateşi düştü

Mücahit YOLCU/ELBİSTAN(Kahramanmaraş), (DHA)- MARDİN'in Nusaybin İlçesi'nde PKK'lı teröristlerin tuzakladıkları patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan özel harekat polisi 27 yaşındaki İsrafil Kargı'nın acı haberi, Kahramanmaraş'ın Elbistan İlçesi'nde yaşayan ailesini yasa boğdu. Nusaybin'deki operasyonlar sırasında bugün 5 askerle birlikte şehit olan özel harekat polisi İsrafil Kargı'nın şehit olduğu haberi, Kahramanmaraş'ın Elbistan İlçesi Güneşli Mahallesi'nde yaşayan ailesine ulaştı. Aslen Sivaslı olan İsrafil Kargı'nın ailesine acı haberi, Elbistan Kaymakamlığı'na vekalet eden Afşin Kaymakamı Edip Budan ile Elbistan Emniyet Müdürü Barış Murat Başol tarafından verildi. Aldıkları haberlere yıkılan Hüseyin ve Ayişe Kargı çifti gözyaşlarına boğuldu, sinir krizleri geçirdi. Kargı çiftine hazır bekleyen sağlık ekipleri müdahale etti. Evin bulunduğu caddeye Türk bayrakları asıldı. Şehit Kargı'nın eşi Gamze Kargı da acı haber üzerine Ankara'dan Elbistan'a gelmek için yola çıktı. İsrafil Kargı'nın, Ankara'nın Gölbaşı İlçesi'nden geçici görevle 13 Mart'ta Mardin'in Nusaybin İlçesi'ne gittiği belirtildi.  Şehit Kargı'nın cenazesi, yarın düzenlenecek törenle ailesinin isteği üzerine Elbistan'da toprağa verilecek.

Kayserili şehidin baba ocağında yas

MARDİN’in Nusaybin İlçesi’nde bugün şehit olan 6 güvenlik görevlisinden biri olan Jandarma Uzman Çavuş 26 yaşındaki Mehmet Polat’ın Kayseri’deki baba evine ateş düştü. Nusaybin’de PKK’ların tuzakladıkları patlayıcının infilak ettirmesi sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Polat’ın, Kayseri’nin Danışmedgazi Mahallesi Canlı Sokak’taki baba evine acı haber verildi. Yetkililerden, oğullarının şehit olduğu haberini alan Polat ailesinin bireyleri, gözyaşlarına boğuldu. Sağlık ekipleri hazır bekletilirken, şehidin baba evinin bulunduğu binaya Türk bayrağı asıldı.  Bekar olan şehit Mehmet Polat’ın, Kızıltepe Jandarma Komando Tabur Komatanlığı’nda görevli olduğu ve mesleğe 2 yıl önce başladığı bildirildi.  Şehit Mehmet Polat'ın cenazesinin yarın, öğle saatlerinde Kayseri’ye getirileceği belirtildi.

Şehit haberi, Giresun’a ulaştı

MARDİN’in Nusaybin ilçesinde PKK’lıların tuzakladıkları patlayıcıyı infilak ettirmeleri sonucu şehit olan uzman çavuş 25 yaşındaki Bekir Kelleci'nin acı haberi, Giresun'un Eynesil İlçesi'ndeki baba evine ulaştı. Nusaybin'de PKK'ya yönelik sürdürülen operasyonlar sırasında bugün şehit olan 6 güvenlik görevlisinden biri olan uzman çavuş Bekir Kelleci’nin Eynesil’deki baba ocağına ateş düştü. Ailenin 3 çocuğundan biri olan, bekar Bekir Kelleci'nin acı haberini, İlçe Kaymakamı Yılmaz Kurt ile askeri heyet verdi. Oğularının şehit olduğu haberini alan baba Ali ve anne Günay Kelleci, gözyaşlarına boğuldu. Kelleci ailesinin evi Türk bayraklarıyla donatılırken, 112 ekipleri de hazır bekletildi. İki yıllık uzman çavuş olan Bekir Kelleci’nin iki kardeşinden biri olan Murat Kelleci’nin de Fatsa’da askerlik görevini yaptığı ve uzman çavuşluk sınavını kazandığı belirtildi. Şehit Bekir Kelleci’nin cenazesinin ne zaman toprağa verileceğinin ise yarın belirleneceği bildirildi.

Edremit'e şehit ateşi düştü



MARDİN'in Nusaybin İlçesi'nde PKK'lı teröristlerin tuzakladıkları patlayıcıyının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan 22 yaşındaki Uzman Çavuş Aycan Özdil'in Balıkesir'in Edremit İlçesi'ndeki baba ocağına ateş düştü. Nusaybin'de sürdürülen operasyonlar sırasında PKK'lıların bombalı tuzakldıkları bombayı infilak etirmesi sonucu şehit olan 6 güvenlik görevlisinden biri olan uzman çavuş Aycan Özdil'in Balıkesir'in Edremit İlçesi İkizçay Mahallesi Hamdi Türe Caddesi'ndeki baba evine acı haber ulaştı. Özdil ailesine oğullarının şehit olduğu haberi, sağlık görevlileri eşliğinde verildi.  Öte yandan Şehit Uzman Çavuş Aycan Özdil'in geçen hafta operasyonlarda şehit olan arkadaşları için sosyal paylaşım sitesinde, "Daha 22 yaşımdayım çok gencim her şeyi kaldıracak gücümün olduğuna inanıyorum, ama artık bir şehit daha vermeye inanın bünyem kaldırmayacak. Ruhunuz Şad Mekanınız cennet olsun, Mardin Komando Taburu" paylaşımında bulunduğu görüldü.Bekar olan şehit Özdil'in, yarın memleketi Çanakkale'nin Ayvacık İlçesi'nde toprağa verileceği ifade edildi. Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde, PKK'lı teröristlerin tuzakladıkları patlayıcıyı infilak ettirmesi sonucu şehit olan Uzman Çavuş Aycan Özdil'in komşusu Mehmet Demirezen, teröre lanet etti. Demirezen, "Babayiğit bir olandı. Daha yeni tekne almıştı. Şu anda teknesine bile binemedi bu çocuk. Kahrolsun bu terör. Bitsin artık, yeter. Yeğenim kadar, çocuğum gibi sevdiğim bir delikanlı. Benim çocuğum yok, onu koydum yerine. Vatan sağ olsun" dedi.

Çorum'a şehit ateşi düştü

ŞIRNAK’ta PKK’lı teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan Uzman Çavuş 38 yaşındaki Sami Saygı’nın acı haberi memleketi Çorum'un Uğurludağ İlçesi'nde yaşayan ailesine ulaştı. Şırnak'ta teröristlerle girilen çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Sami Saygı’nın Çorum'un Uğurludağ İlçesi'nde bulunan baba evine acı haber ulaştı. Saygın ailesine oğullarının şehit olduğu haberi, İlçe jandarma Komutanlığı yetkilileri tarafından verildi. Bu sırada fenalık geçiren baba 65 yaşındaki Bekir Saygı ve anne 60 yaşındaki Fadime Saygı'ya hazır bekleyen sağlık ekipleri müdahale etti. Şehidin baba evi Türk bayraklarıyla donatıldı. 4 kardeşin en küçüğü olan Saygı’ın göreve 1997 yılında başladığı ve Muş Jandarma Özel Harekat Taburu'nda görev yaptığı ve geçici görevle Şırnak'a gittiği belirtildi. 36 yaşındaki Elif Tuğba ile evli olan Saygı'nın 5 yaşındaki oğlu Mehmet Talha isminde bir oğlu olduğu bildirildi. Şehit Saygın’ın yarın toprağa verileceği belirtildi.
<< Önceki Haber Ateş yine düştüğü yeri yaktı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER