'Ateşle oynuyorsunuz'

Okuma Süresi 3 dkYayınlanma Cumartesi, Kasım 24 2018
''Durmuş Yılmaz, “Tüm kalbimle diliyorum, umarım yanılırım ama şundan eminim ki seçimlerden sonra Türkiye tarihinde görülmemiş bir kemer sıkma politikası uygulayacaksınız. Bu krizin maliyetini kurduğunuz ekonomik sistemden nemalanan on binlerce yandaşınıza değil, krizde hiçbir sorumluluğu olmayan milyonlarca vatandaşımıza ödetmeye çalışacaksınız.” ifadelerini kullandı.''
Yeni Türkiye manzaraları… Depolara yapılan ani ve eş zamanlı baskınlarda ele geçirilen göz yaşartıcı soğanlar, Emniyet ile Milli İstihbarat Teşkilatı’nın azim ve kararlığının semeresidir.

Böylece ekonomiye karşı hazırlanan hain planlar akim kalmıştır. Tüketici Fiyatları Endeksi’nde (TÜFE) yüzde 0,2 ağırlığı olduğu için soğanı hafife alan mihrakları siz de kale almayın.

MADEM STOKÇU DEĞİLLER, NİYE SAKLIYORLAR?

O kadar soğanı niye depoda sakladıkları ayan beyan ortaya çıktığına göre mevzu kapanmıştır.

Neymiş efendim! Soğan-patates depoda muhafaza edilmezse çürürmüş. Vatandaş kışın soğan bulamayabilirmiş.

Ondan kolay ne var! İthalat ne güne duruyor. Parası ile değil mi?

Soğan muhbirlerinin telefonlarını alır almaz harekete geçen Tarım İl Müdürlükleri ile MİT’e ne kadar teşekkür etsek azdır. Onların titiz çalışmaların neticesinde yüzde 25’e fırlayan enflasyonun fâili bulundu.

BÜTÜN O ZAMLARIN MÜSEBBİBİ SOĞANCILARMIŞ!

Soğan ve patates tüccarlarının başının altından çıkmış hepsi. Tuvalet kâğıdının fiyatının 60 TL’ye, 700 gram salçanın da 4,5 TL’den 10 TL’ye çıkması meğer Türkiye’yi bölmek ve parçalamak heveslisi hainlerin eseriymiş.

Zabıta iş başında, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak da 02:30’a kadar makamında mesaide. O vakte kadar kimsenin keşfetmediği tahvil ihraç metotları hakkında ilham bekliyor.

Şu ana kadar elle tutulur bir formül geliştiremese de 2019 Yılı Bütçe Teklifi’ne nihai şeklinin verildiği Türkiye Büyük Millet Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonu’nda dosta itimat, düşmana korku salan nutuk irat eyledi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir