Atletico Madrid, Arda Turan için veda görüntüleri yayınladı


Atletico Madrid Kulübü, Barcelona'ya transfer olan Arda Turan'a kendilerine olan katkılarından dolayı teşekkür etti. Kulübün resmi internet sitesinde 'Thanks Arda' (Teşekkürler Arda) başlığı ile yapılan yazılı açıklamada, futbolcunun fotoğraflarından oluşan duygusal bir veda videosu da yer aldı.

Yazılı açıklamada, "Arda Turan'ın arzusu sonrasında transferi için kulübümüz ile Barcelona arasında anlaşma sağlanmıştır. Renklerimizi taşımada gösterdiği tüm çabalardan dolayı Arda'ya teşekkür ederiz ve ona geleceğinde bol şanslar dileriz" ifadelerine yer verildi.

Atletico Madrid kulübünün resmi internet sitesine açıklama yapan Arda Turan, "İnanılmaz bir 4 yıl oldu. Atletico ile çok özel anlar yaşadım ve takım arkadaşlarımı, taraftarları ve kulüp camiasını asla unutmayacağım. Sadece hepinize teşekkür edebilirim. Bundan sonra Atletico'yu her zaman kalbimin bir köşesinde taşıyacağım" dedi.

Kulübün yayınladığı veda videosu da, Arda Turan'ın, "Bundan sonra Atletico'yu her zaman kalbimin bir köşesinde taşıyacağım" sözleriyle sona erdi. Arda Turan 4 sezonda Atletico Madrid'le La Liga şampiyonluğu, Kral Kupası, UEFA Avrupa Ligi, İspanya Süper Kupası, Avrupa Süper Kupası kazandı. CİHAN
<< Önceki Haber Atletico Madrid, Arda Turan için veda görüntüleri yayınladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER