ATO Başkanı Bezci: Ankara ıssız kent olmayacak


Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, Ankara'da meydana gelen terör saldırıları nedeniyle esnafın ve vatandaşın sıkıntılı günler geçirdiğini belirterek, "Türkiye'nin başkenti ıssız kent olmayacak. Her şey düzelecek. El ele vererek şehrimizde ekonomik ve sosyal hayatı yeniden canlandıracağız." dedi.

Ankara Ticaret Odası, terör saldırılarının ardından Ankara'da sekteye uğrayan ticareti ve sosyal yaşamı normale döndürmek için harekete geçti. ATO'nun Ankara'daki alışveriş merkezleri, cadde esnafı ve sivil toplum örgütü liderleriyle gerçekleştireceği toplantıların ilki gerçekleştirildi. ATO'nun ev sahipliğinde bir araya gelen AVM yatırımcıları ve yöneticileri, terör nedeniyle piyasalarda yaşanan durgunluğun nasıl aşılacağı konusundaki görüş ve önerilerini dile getirdi.

ATO Başkanı Bezci, "Hepimizin içi yanıyor, ciğerimiz yanıyor. Sıkıntılı bir durumdayız. Tüccar olarak, vatandaş olarak sıkıntılı durumdayız. Ancak bunlar geçici. Bu günleri hep birlikte aşacağız. Bu toplantılardan çıkacak ortak akılla, şehrimize sahip çıkacağız." dedi.

AVM yöneticilerinden ATO'nun piyasayı canlandırmak için yapacağı organizasyonlara katılmalarını isteyen Bezci, açıklamalarını şöyle tamamladı: "Ankara Ticaret Odası olarak yönetim kurulumuz ve meclisimiz olarak biz sonuna kadar şehrimize sahip çıkmak kararındayız."

KAPTAN: AVM'LERLE İLGİLİ ALGIYI DEĞİŞTİRELİM

Gordion AVM Genel Müdürü Meriç Kaptan, Gordion Alışveriş Merkezi'nde geçtiğimiz haftalarda canlı bomba yakalandığı yolundaki söylentinin asılsız olduğunu belirterek, "Böyle bir şey yoktu. Ancak insanları kontrol altına alamadık. Ağlayarak alışveriş merkezinden çıkanlar oldu. AVM'lere karşı bir önyargı var. AVM'lerin aslında güvenli olduğunu anlatmamız lazım. (Aman AVM'lere gitmeyin) deniyor. Bu algıyı değiştirmeliyiz." diye konuştu.

CİHAN
<< Önceki Haber ATO Başkanı Bezci: Ankara ıssız kent olmayacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER