Avcı: Yarı finaldeyiz bunun keyfini çıkartıp Fenerbahçe maçını oynayacağız


Basketbol Kadınlar Ligi Türkiye Kupası'nda yarı finale yükselen ikinci takım Abdullah Gül Üniversitesi oldu.

Yakır Doğu Üniversitesi ile yaptıkları maçın ardından konuşan AGÜspor Antrenörü Ayhan Avcı, kazandıkları için sevinçli olduklarını, yarı final keyfini çıkartıp yarın Fenerbahçe maçını oynayacaklarını söyledi.

Aldıkları galibiyetle ilgili değerlendirmede bulunan Ayhan Avcı, "İyi müdafaa yaparsanız hücumu destekler bugün biz de bunu gösterdik. İlk devrede çok kötü savunma yaptık, ikinci yarıda müdafaadan aldığımız katkıyla hücumdaki etkinliğimiz arttı. Bizim için içeride çok zor eşleşmeler vardı. Çok iyi savaştığımızı düşünüyorum. Bence mücadele olarak 15 sayı fark olacak bir maç değildi. Sonuç olarak yarı finaldeyiz. Bugün bunu keyfini çıkarıp yarın Fenerbahçe karşısına çıkacağız." diye konuştu.

Yakın Doğu Üniversitesi Antrenörü İlker Gözeneli, ise değerlendirmesinde, "İlk devre hücum ederken çok daha fazla pozisyon bulduk. İkinci devrede alan savunmasına karşı hücum ederken şut sokmamız gerekiyordu ama şut atan oyuncularımız çok yüzdesizdi. İkinci devrede hücumda ritim bulamayınca savunmada da ritim kaybettik. AGÜ Spor'u kutluyorum. Hücumdaki zaafımızı savunmada iyi değerlendirdiler ve kazandılar" dedi.

Fenerbahçe ve Abdullah Gül Üniversitesi arasındaki yarı final karşılaşması 3 Mart 2016 perşembe günü saat 17.30'da oynanacak.
CİHAN
<< Önceki Haber Avcı: Yarı finaldeyiz bunun keyfini çıkartıp Fenerbahçe... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER