Avcılar'da kağıt fabrikası alev alev yandı


Avcılar'da kağıt ve plastik üretimi yapılan 4 katlı fabrika, henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangında alevlere teslim oldu. Yangına çevre ilçelerden çok sayıda itfaiye ekibi müdahale etti. Binada büyük maddi hasar meydana geldi.

Yangın, saat 01.00 sıralarında, Firuzköy Bağlariçi Caddesi üzerinde bulunan 4 katlı bir fabrikada meydana geldi. Görgü tanıklarının ifadesine göre, fabrikadan önce duman, daha sonra da alevler yükselmeye başladı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ekipleri çıkarıldı. Yangına müdahale eden itfaiye ekipleri yetersiz kalınca çevre ilçelerden takviye ekip sevk edildi. Kağıt fabrikası olarak kullanıldığı öğrenilen 4 katlı bina, kısa sürede alev topuna dönüştü. İtfaiye ekipleri, merdiven yardımıyla binanın çatı katı ve ara katlarında söndürme çalışması yaptı.

FABRİKASININ YANIŞINI ÇARESİZLİKLE İZLEDİ

Fabrikasının yandığını haber alan iş yeri sahibi, "İçeride işçi bulunmuyor. Yangının neden çıktığını bilmiyorum" dedi. İsmini belirtmek istemeyen iş yeri sahibi, fabrikasının yanışını çaresizlikle izledi. Yangın nedeniyle binada büyük çapta maddi hasar meydana geldi. İtfaiye ekipleri saatler süren çalışmanın ardından alevleri kontrol altına alarak soğutma çalışması yaptı. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı. CİHAN
<< Önceki Haber Avcılar'da kağıt fabrikası alev alev yandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER