Avcılar'da zincirleme trafik kazası: 8 yaralı


Avcılar'da 4 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 8 kişi yaralandı. Araçta sıkışan bir kişiyi itfaiye kurtardı. Yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Kaza anı bir işyerinin güvenlik kamerasına da yansıdı.

Kaza, Üniversite Mahallesi Firuzköy Bulvarı üzerinde, saat 01.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Avcılar istikametine ilerleyen 34 KC 2087 plakalı otomobil ile 34 TJB 94 plakalı ticari taksi ve 34 UEB 25 plakalı otomobil henüz bilinmeyen sebeple birbiriyle çarpıştı. Kontrolden çıkan ticari taksi ile 34 KC 2087 plakalı otomobil bariyerlere çarptı. Kaza yapan araçlar yol kenarında park halinde bulunan 06 ZOS 99 plakalı cipe de çarparak hasar verdi. Kazada cadde üzerindeki bir işyeri de zarar gördü.

Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda ambulans, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Kaza adresine intikal eden itfaiye ekipleri araç içerisinde sıkışan ticari taksi sürücüsünü kurtararak sağlık ekiplerine teslim etti. Kazada yaralanan Yalçın Değirmenci, Ekrem Aslan, Murat Gökçen, Murat Ceylan, İsmail İpek, Murat Ütaş, Kenan Kara ve Nuran Karaoğlu ambulanslarla çevre hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. İtfaiye ekipleri 34 KC 2087 plakalı otomobile ok gibi saplanan bariyeri keserek araçtan ayırdı. Kazaya karışan araçlar çekici yardımıyla olay yerinden kaldırıldı. Araçların kaldırılmasının ardından trafiğe kapanan yolda tekrar açıldı.

Zarar gören işyerinin sahibi Emrah Gündüz, kazanın ardından adeta can pazarı yaşandığını söyledi. İşyerinin önüne park edilen cipin içerisinden 10 dakika önce bir ailenin indiğini aktaran Gündüz, kazanın ucuz atlatıldığını söyledi. Cadde üzerinde trafik ışıkları bulunmamasının kazalara sebep olduğunu iddia eden Gündüz, yetkililerden kazanın meydana geldiği yere trafik ışığı koymasını istedi.

KAZA ANI KAMERADA

Kaza anı cadde üzerindeki bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından da kaydedildi. Görüntülerde, yanında seyreden araçla çarpışarak kontrolden çıkan otomobilin park halindeki cipe hızla çarptığı görülüyor. Polis ekipleri de kazanın oluş şeklini belirlemek için güvenlik kamera görüntülerini incelemeye aldı. Kazanın kesin sebebi yapılan incelemenin ardından netlik kazanacak. Polisin olayla ilgili incelemesi sürüyor.

CİHAN
<< Önceki Haber Avcılar'da zincirleme trafik kazası: 8 yaralı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER