Avcılar - Topkapı arası 4 saat 44 dakika

Avcılar- Topkapı arasındaki 19,5 kilometrelik mesafe 4 saat 44 dakikada geçilebiliyor

Avcılar - Topkapı arası 4 saat 44 dakika


Zeytinburnu D-100 Karayolu'nda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği beton tankeri bariyerlere çarptı.

Kaza sebebiyle D-100 Karayolu Ankara istikameti ise trafiğe kapatıldı. Uzun araç kuyrukları oluştu. Trafik akışı ise yan yoldan verilmeye başlandı. Yaklaşık 45 dakika kapalı kalan yol, aracın yol kenarına çekilmesiyle tekrar trafiğe açıldı. 


Ancak kaza nedeniyle D-100'de trafik yoğunluğu yaşanıyor. Yoğunluk Avcılar'a kadar ulaştı. İBB'nin trafik yoğunluğu haritasına göre; Avcılar- Topkapı arasındaki 19,5 kilometrelik mesafe yaklaşık 4 saat 44 dakikada katedilebiliyor. 

Zeytinburnu E-5 Karayolu'nda gece saatlerinde meydana gelen kaza sonucu hurdaya dönen beton tankerinin kaldırılamaması sebebiyle E-5 Karayolu Ankara istikametinde trafik felç oldu. Yoğunluk, Avcılar'a kadar yansıdı. İBB'nin trafik yoğunluğu haritasına göre; Avcılar- Topkapı arasındaki 19,5 kilometrelik mesafe yaklaşık 4 saat 44 dakikada katedilebiliyor.

Kaza, Ambarlar mevkisinde saat 05.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 34 JK 3666 plakalı beton tankeriyle Ankara istikametine ilerleyen Fahri Uyar (49) henüz bilinmeyen bir sebeple direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan tanker E-5 ile yan yolu ayıran bariyerlere çarptı. Tankerin çekici kısmı çarpmanın ardından yan yattı. Kazayı görerek yardıma gelen vatandaşlar sürücü Fahri Uyar'ı araçtan çıkarttı. Hafif yaralı Fahri Uyar'ın hastaneye götürülmesine gerek görülmedi.


Kaza sebebiyle E-5 karayolu Ankara istikameti trafiğe kapatıldı. trafik yan yoldan verildi. Bir süre sonra kazaya karışan tanker bir şeride alındı ve trafik üç şeritli E-5 Karayolu'nda iki şeritten verilmeye başlandı. Ancak bu da yeterli olmadı. Otoyolda uzun araç kuyrukları oluştu. Yoğunluk Avcılar'a kadar yansıdı.


D-100 KARAYOLU'NDA YOĞUNLUK OLUŞTU 

Kaza sebebiyle D-100 Karayolu Ankara istikameti ise trafiğe kapatıldı. Uzun araç kuyrukları oluştu. Trafik akışı ise yan yoldan verilmeye başlandı. Yaklaşık 45 dakika kapalı kalan yol, aracın yol kenarına çekilmesiyle tekrar trafiğe açıldı. 

Ancak kaza nedeniyle D-100'de trafik yoğunluğu yaşanıyor. Yoğunluk Avcılar'a kadar ulaştı. İBB'nin trafik yoğunluğu haritasına göre Avcılar-Zeytinburnu arasındaki 20 kilometrelik mesafe yaklaşık 4 saatte katedilebiliyor.


SÜRÜCÜ: LASTİK PATLADI HERHALDE

Kaza yapan tanker sürücüsü Fahri Uyar, " Lastik patladı herhalde. Direksiyon hakimiyetimi kaybettim" dedi. Kazayı görüp yardıma koşan Çağrı Aktın isimli bir vatandaş ise, "Biz yolda gidiyorduk. TIR'ın kaza yaptığını gördük. Bizde indik abiyi içeriden çıkardık. Sağlık ekiplerinin gelmesini bekliyoruz" dedi. İtfaiye ekipleri beton tankerini kaldırmak için olay yerine vinç çağırdı. Kaza yapan beton tankerinin kaldırılma çalışmaları devam ediyor.


METROBÜS ÜST GEÇİDİ KİLİTLENDİ

Metrobüs yaya üst geçidinde sabah saatlerinde oluşan trafik, vatandaşlara zor anlar yaşattı. Metrobüsle işe gitmek isteyen İstanbullular, dakikalarca üst geçide çıkmak ve yürümek için uzun süre çaba harcadı.

Bahçelievler Yenibosna'da bulunan metrobüs üst geçidinde yine insan seli yaşandı. Mesaiye yetişmek isteyen vatandaşların oluşturduğu yoğunlukta üst geçide çıkmak ve yürümek için uzun zaman aldı. Bazı vatandaşlar ise üst geçitteki kalabalığa girmeyerek E5 karayolunu kullanarak yolun karşısına geçti.
<< Önceki Haber Avcılar - Topkapı arası 4 saat 44 dakika Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER