"AVM'lerde durum normale dönüyor"



AVM yöneticileri, geçen aylarda terör olayları yüzünden halkın AVM'lere gelmekte tereddüt ettiğini, son aylarda ise durumun toparlanma yoluna gittiğini açıkladı.

Forum Kapadokya AVM Müdürü Didem Kırşallıoba, bir otelde düzenlediği basın toplantısında konuyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Ülkede meydana gelen terör olaylarından tüm AVM'ler gibi kendilerinin de etkilendiğini belirten Kırşallıoba, "İlk günlerde halkta önemli bir korku yaşandı. Bunda fısıltı gazetesinde çıkan olumsuz sözlerin yayılması da etkili oldu. Ancak şu anda durum toparlandı. İnsanlar tekrar gelmeye başladı. Gelen kişi sayısını günlük takip ediyorum. İş yeri sahipleriyle de konuşuyorum. Durumun normale döndüğünü ifade edebilirim. Şu anda mart cirosunu almadım ama şubat ayını çok iyi geçirdik. Forum Kapadokya AVM olarak her türlü tedbiri alıyoruz. AVM esnafının ayakta kalarak giderlerini karşılaması, evinin rızkını çıkarması gerekiyor. Biz de yönetim olarak kendilerine her türlü yardımı sağlamaya çalışıyoruz. İnsanlarımız gönül rahatlığıyla gelerek alışverişlerini yapabilirler. Gezebilir, eğlenebilirler." dedi.

İçişleri Bakanlığı'nın talimatıyla Türkiye´nin her ilinde olduğu gibi Nevşehir´de de polisin özel güvenlik ekipleriyle birlikte çalışma içerisinde bulunduğunu belirten Kırşallıoba, "Polis ekipleri, AVM´ye giriş ve çıkış noktalarında açılış saatinden kapanış saatine kadar görev yapıyorlar. Biz de özel güvenlik ekibimizle kendilerine her türlü yardımı sağlıyoruz. İl Emniyet Müdürümüzle de görüştük. Bu böyle devam edecek. Güvenlik en önem verdiğimiz konudur. Şu anda bölgede en güvenli yerlerden biri olduğumuzu söyleyebilirim." ifadelerini kullandı.

LPG´li araçların yasal olarak kapalı otoparklara girişinin yasak olduğunu kaydeden Kırşallıoba, "Bu tür araçların kapalı otoparklara girmemesi için önlemlerimizi aldık. Tabelalarımız zaten vardı. LPG´li araçların ilde fazla olduğunun da farkındayız. Bir çözüm bulma anlamında çalışma yapıyoruz. Çevremizde uygun bir yer bularak oralara yönlendirme çalışması yapıyoruz." açıklamasında bulundu. CİHAN
<< Önceki Haber "AVM'lerde durum normale dönüyor" Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER