Avni Aker'de olay maç! Fırtına evinde kayıp

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Trabzonspor kendi evinde Galatasaray'a 1 - 0 mağlup oldu.

Avni Aker'de olay maç! Fırtına evinde kayıp

Karşılaşmaya iki takım da kontrollü başladı. Trabzonspor ilk devrede özellikle Marin ile etkili olmaya çabaladı. Alman yıldız, ilk devrede  3 kez gole yaklaştı ama bunarın ikisinde Muslera'yı geçemedi. Galatasaray ise ilk yarıda önemli bir tehlike yaratamadı. Bodo mavililer adına en önemli fırsatı yakalayan N'Doye, karşı karşıya pozisyonda golü bulamadı.  İkinci yarıda Trabzonspor, Galatasaray orta sahasının yorulmasını çok iyi değerlendirdi ve fırsatlar bulmaya başladı. Bunların en önemlisinde Marin'in pasında erkan bomboş kale yerine topu direğe nişanladı. Hemen ardından bu kez Marin'in vuruşu direkten döndü. Üstüste pozisyonlara bir tane de Galatasaray'ınki eklendi. 63. dakikada Sinan'ın şutu direkten döndü.

MAÇIN ÖZETİ İÇİN TIKLAYINIZ
Galatasaray, 75. dakikadan sonra kontrolü ele geçirdi ve pozisyon bulmaya başladı. Bunların birinde de golü buldu. 82. dakikada Bilal'in ortasında Onur'dan seken top M'Bia'ya çarptı ve ağlarla buluştu. Böylece Galatasaray 1-0 öne geçti.
Kalan bölümde üstünlüğünü korumayı başaran Galatasaray, zorlu karşılaşmadan 1-0 galip ayrıldı ve kötü gidişe dur demeyi başardı. Sarı kırmızılılar, bu galibiyetle 8 puana yükselirken, ilk kez yenilen Trabzonspor 10 puanda kaldı. Sarı kırmızılılar, böylece bodo mavililer karşısındaki 2 maçlık yenilgi serisine de nokta koymuş oldu.  Maçtan Önemli Dakikalar

82' GOL !!!!! Galatasaray Mbia'nın kendi kalesine attığı gol ile 1-0 öne geçiyor.Bilal ceza sahası içine ortasını yaptı kaleci Onur çıktı topu uzaklaştırmak isterken top Mbia'ya çarptı ve ağlarla buluştu.
59' Trabzonspor gole çok yaklaştı. Marko Marin ceza sahası içinde kaleye şut vurdu ve top önce Semih'e sonrasında direğe çarparak kornere çıktı.
56' Trabzonspor atağında Marko Marin ceza sahası önünden kaleye şut denedi ama top auta çıktı.
55' Trabzonspor atağında Erkan Zengin ceza sahası önünden kaleye sert vurdu ama top kaleci Muslera'da kaldı.
53' Trabzonspor gole çok yaklaştı. Marko Marin ceza sahası içinde topla buluştu, çizgiye indi, arka direğe yerden pasını verdi Erkan Zengin bomboş pozisyonda kale dibinde gelişine vurdu ve top üst direkten döndü.
50' Trabzonspor'da Özer sol kanattan serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.
49' Trabzonspor'da Özer sol kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.
48' Trabzonspor atağında Erkan Zengin sol kanattan hızla ilerledi, ceza sahası içine yerden pasını verdi ama savunma araya girerek topu kornere gönderdi.
37' Galatasaray'da Semih Kaya rakibine yaptığı müdahele sonucunda Sarı Kart gördü.
35' Galatasaray atağında Burak Yılmaz ceza sahası önünde ofsayt pozisyonunda kaldı.
34' Galatasaray bu dakikaya kadar sadece 1 isabetli şut atamadı.
33'Trabzonspor'da Mbia rakibi Rodriguez'e yaptığı müdahele sonucunda Sarı Kart gördü.
9' Galatasaray'da Burak Yılmaz ofsayt pozisyonunda kaldı.
8' Trabzonspor atağında Mbia sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı, Ndoye gelişine vurdu top direkten döndü ama öncesinde hakem ofsayt kararı verdi.
7' Galatasaray'da Sneijder sol kanattan serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma kafayla topu uzaklaştırdı.
5' Trabzonspor atağında Cavanda sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı, Okay yükseldi kafayı vurdu ve top auta çıktı.
4' Trabzonspor atağında Erkan Zengin sol kanattan ceza sahası içine girmek istedi ama savunma topu uzaklaştırdı.
0' Maç Galatasaraylı oyuncuların santra vuruşuyla başladı



Galatasaray maça kalede Muslera; savunmada Denayer, Semih, Hakan Balta, Carole orta sahada; Rodriguez, Bilal, Sneijder hücumda Podolski, Burak Yılmaz ve Yasin ilk 11'i ile başladı.

Trabzonspor kalede Onur savunmada; Constant, Mustafa Yumlu, Douglas, Cavanda orta sahada; M'bia, Okay, Marko Marin forvette ise Özer, N'doye, Erkan Zengin 11'i ile sahaya çıktı
<< Önceki Haber Avni Aker'de olay maç! Fırtına evinde kayıp Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER