Avrupa’da yeniden yükselmesi üzerine hedef: Sınırlar yeniden kapanmasın!
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Cumartesi, Eylül 26 2020
Korona salgınının Avrupa’da yeniden yükselmesi üzerine Die Welt gazetesine konuşan Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, “Hepimiz için önemli olan sınırların açık tutulması” dedi.
Korona salgınının Avrupa’da yeniden yükselişe geçmesi ülkeleri tedirgi etti. AB Komisyonu mart ayında olduğu gibi sınırların yeniden tamamen kapanma tehlikesine karşı uyardı ve bunun yaşanmaması için şimdiden tedbir alınmasını istedi. Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, AB içinde sınırların yeniden tamamen kapanmasına karşı çıktı. Die Welt gazetesine konuşan Kurz, mal ve insanların serbest dolaşımının ekonominin yeniden canlanması için önemini vurguladı. Kurz, “Hepimiz için önemli olan sınırların açık tutulması” dedi. AB içinde seyahat uyarılarını da eleştiren Kurz, “Sadece seyahat uyarıları yerine AB’nin dünyayla ticaretini mümkün kılacak ticari seyahatlere imkân tanıyan başka yeni uygulamalara ihtiyaç var” diye konuştu.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Süper Kupa Fenerbahçe'nin oldu2.Kim düşük kim gözde! Erdoğan'ın uçağında yandaş değişim profilinin detayları3.Karadeniz’de kargo gemisine drone saldırısı: İkinci kaptan öldü, 1 denizci yaralı4.Avrupa en çok iki Türk ürününü geri gönderdi5.BRICS ülkeleri Güney Afrika sularında gövde gösterisi yaptı

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

ABDULLAH AYMAZ








