Avrupa’da yeniden yükselmesi üzerine hedef: Sınırlar yeniden kapanmasın!
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Cumartesi, Eylül 26 2020
Korona salgınının Avrupa’da yeniden yükselmesi üzerine Die Welt gazetesine konuşan Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, “Hepimiz için önemli olan sınırların açık tutulması” dedi.
Korona salgınının Avrupa’da yeniden yükselişe geçmesi ülkeleri tedirgi etti. AB Komisyonu mart ayında olduğu gibi sınırların yeniden tamamen kapanma tehlikesine karşı uyardı ve bunun yaşanmaması için şimdiden tedbir alınmasını istedi. Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, AB içinde sınırların yeniden tamamen kapanmasına karşı çıktı. Die Welt gazetesine konuşan Kurz, mal ve insanların serbest dolaşımının ekonominin yeniden canlanması için önemini vurguladı. Kurz, “Hepimiz için önemli olan sınırların açık tutulması” dedi. AB içinde seyahat uyarılarını da eleştiren Kurz, “Sadece seyahat uyarıları yerine AB’nin dünyayla ticaretini mümkün kılacak ticari seyahatlere imkân tanıyan başka yeni uygulamalara ihtiyaç var” diye konuştu.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Karaca ve Baransu cephesinden Cemal Enginyurt'a çifte yalanlama2.İHA krizinde bilinmeyen detaylar gün yüzüne çıkıyor!3.Yerlikaya'dan saatler sonra açıklama: 3 polis şehit oldu, 6 IŞİD'li öldürüldü4.Başsavcılıktan Sadettin Saran'ın ikinci testi hakkında açıklama5.Bizi karıştırmayın! Almanya 'teknik yetersizilk' gerekçesiyle kara kutuyu incelemeyi reddetti!
6.Fatih Altaylı hakkında tahliye kararı7.Yandaş basında 'yandaşlık' kavgası: Cem Küçük, Hande Fırat'ı 15 Temmuz'la hedef aldı8.Yargıtay'dan Narin Güran kararı!9.İktidara tepkiler çığ gibi: 'Ülke terörist kampına dönüştü, iktidar muhaliflerin peşinde'10.Türkiye'yi sarsan IŞİD operasyonu: 5 savcı görevlendirildi, 5 gözaltı var

ABDULLAH AYMAZ

ORHAN KESKİN

ARİF ASALIOĞLU

KADİR GÜRCAN

ŞERİF ALİ TEKALAN
ÇOK OKUNAN HABERLER

Karaca ve Baransu cephesinden Cemal Enginyurt'a çi...

İHA krizinde bilinmeyen detaylar gün yüzüne çıkıyo...

Yerlikaya'dan saatler sonra açıklama: 3 polis şehi...

Başsavcılıktan Sadettin Saran'ın ikinci testi hakk...

Bizi karıştırmayın! Almanya 'teknik yetersizilk' g...


