Avrupa'nın en büyük elektronik fuarı IFA bugün açıldı


Her yıl Almanya'nın başkenti Berlin'de düzenlenen Avrupa'nın en büyük tüketici elektroniği fuarı IFA bugün açıldı. 25 senedir fuara katılan Vestel Grubu, 3 bin metrekarelik stantlarında, 680 farklı ürün sergiledi.

Berlin'de düzenlenen Avrupa'nın en büyük tüketici elektroniği fuarı IFA 2015 bugün açıldı. 250 binden fazla ziyaretçinin katıldığı fuarda 1645 şirket yeni ürünlerini sergiledi. Bu yıl düzenlenen IFA'da en çok dikkat çeken ürünler arasında son dönemlerin en büyük teknoloji trendi olan giyilebilir teknolojiler ve internete bağlı cihazlar yer alıyor.

Akıllı saatler, akıllı bileklikler ve sanal gerçeklik başlıkları fuarın dikkat çeken ürünleri arasında bulunuyor. Beyaz eşya ürünlerinde ise internete bağlanabilen cihazların sayısının giderek arttığı görülüyor. İnternete bağlanabilen kahve makineleri, buzdolapları veya bulaşık makinlerinin önümüzdeki dönemlerde dikkat çekmesi bekleniyor. Fuara 25 yıldır katılım sağlayan Vestel Grubu da IFA´da Smart City yani Akıllı Şehir konsepti ile yerini aldı.elektronik-fuari-IFA-bugun-acildi-1883197.htm'> CİHAN
<< Önceki Haber Avrupa'nın en büyük elektronik fuarı IFA bugün açıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER