Avrupa Ümitler Güreş Şampiyonası'nda serbestçiler yarın mindere çıkıyor


U23 Avrupa Ümitler Güreş Şampiyonası Bulgaristan'ın Rusçuk şehrinde yarın başlayacak serbest stil müsabakalarıyla devam edecek.

Bulgaristan'ın Ruscuk şehrindeki Bulstrad Arena'da devam eden U23 Avrupa Ümitler Güreş Şampiyonası'nde Serbest Stil müsabakaları yarın başlıyor. 4 sıklette yapılacak ilk gün müsabakalarında 4 Türk güreşçi de madalya arayacak.

Avrupa Ümitler Güreş Şampiyonası, serbet stil müsabakalarında yarın mindere çıkacak 4 sporcumuz ve rakipleri şöyle:

57 kiloda Barış Kaya, birinci turda Gürcistan'dan Teimuraz Vanishvili ile karşılaşacak.

65 kiloda ilk turu bay geçen Mustafa Zopalı, ev sahibi Bulgaristan'tan Shyukri Salimov Shyukriev ile çeyrek finale kalabilmek için mücadele edecek.

74 kiloda mücadele eden Muhammet Nuri Kotanoğlu, ilk turu bay geçti. Kotanoğlu, ikinci turda Ukrayna'dan Oleksiy Shcherbak ile çeyrek finale kalabilmek için mücadele edecek.

97 kiloda Süleyman Mustafa Karadeniz, birinci turda Gürcistan'dan Givi Matcharashvili ile bir üst tura çıkabilmek için mücadele edecek. Karadeniz bu turu geçmesi durumunda çeyrek finalde Polonya'dan Mateusz Filipczak ile Romanya'dan Vasile Vlad Caras eşleşmesinde turu geçecek güreşçi ile yarı finale kalmak için mücadele edecek.

Bulgaristan'ın Ruscuk şehrindeki müsabakalar TSİ 10.00'da başlayacak ve gün sonunda 4 sıklette madalyalar sahiplerini bulcak.
CİHAN
<< Önceki Haber Avrupa Ümitler Güreş Şampiyonası'nda serbestçiler... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER