Avrupa'da iş ciddi: İngilizler, Fransa ve Hollanda'yı kara listeye aldı
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Cuma, Ağustos 14 2020
İngiltere Ulaştırma Bakanı Grant Shapps, İngiltere'de yeni tip Koronavirüs (Covid-19) salgınında vak'a sayılarını düşük tutmak istediklerini belirterek, Fransa ve Hollanda'dan gelecek yolculara 14 gün karantina şartının getirileceğini bildirdi.
Shapps, şahsi Twitter hesabında Fransa, Hollanda, Malta ve Monako'nun güvenli seyahat edilebilecek ülkeler olarak da adlandırılan "14 gün karantinadan muaf tutulan ülkeler listesinden" cumartesi gününden itibaren çıkarılacağını belirtti.
İngiltere daha önce Covid-19 salgınında artan yeni vak'alar sebebiyle İspanya, Belçika, Andora ve Bahamalar'dan gelecek yolculara 14 günlük karantina şartı getirmişti.
14 GÜNLÜK KARANTİNA
İngiltere Ulaştırma Bakanlığı, Covid-19 tedbirleri kapsamında seyahat koridoru olarak da adlandırılan 14 gün karantinadan muaf tutulan ülkeler listesi açıklamıştı.
Buna göre listede yer alan 50 ülkeden İngiltere'ye gelecek yolculara, 14 günlük karantinada şartından muafiyet tanınıyordu.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Dikkat çeken paylaşımın ardından yandaş Zihni Çakır da gözaltına alındı2.Hani çelik kubbe vardı? Balıkesir'e İHA 10 gün önce düşmüş köylüler olmasa kimsenin haberi yok3.Sadettin Saran adliyeden adli tıpa sevkedildi!4.Ünlülere uyuşturucu operasyonu: 3 kişeye daha ‘yakalama’ kararı5.Zorunlu askerlikte yeni dönem!
6.13 Milyon emekli dipte: Ekonomik kriz en çok onları vurdu7.Pınar Türker, AYM’ye başvurdu: İBB davasında çıplak arama iddiası8.Sadettin Saran adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı9.Yeneroğlu'ndan, Özel’e hukuk tembihi: Edirne cezaevinde çocuklarıyla yatan kaç anne var biliyor musunuz?10.Varmı böyle maaşı olan? Elon Musk’a 100 milyar dolar için onay

HARUN TOKAK

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

NUMAN YILMAZ YİĞİT

CUMA KARAMAN
ÇOK OKUNAN HABERLER







