Avukat Murat Akkoç'tan yurt dışına çıkan mağdurlara önemli uyarılar

YouTube'da yayın yapan Raindrops kanalında Kemal Gülen’in sunduğu "Gün Bugün" programına konuk olan avukat Murat Akkoç önemli açıklamalarda bulundu.

SHABER3.COM

Avukat Murat Akkoç bir çok önemli davalarında mağdur polisleri savunmuştu. İşte Akkoç'un açıklamaları:


15 temmuz öncesi Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) iktidarın hedefi haline gelen Murat Akkoç yurt dışına çıkmak zorunda kalan binlerce avukattan biri. 

Türkiye'de tüm mal varlığına el konan Akkoç yurt dışında ayakta durabilmek ve ailesine bakabilmek için bir çok gündelik işte çalıştı. 

Kemal Gülen'in sunduğu "Gün Bugün" programında ilk kez 15 temmuz öncesi kendisine yapılan ahlaksız teklifleri deşifre etti. 

AKKOÇ: TERCİHİMDEN DOLAYI PİŞMAN DEĞİLİM

Polis müvekkillerini bırakması karşılığında devlet imkânlarından istifade ettirileceği vaadi alan Akkoç o tarihler yaptığı tercihten pişman olmadığını söyledi. 

Programda Akkoç yurt dışına çıkan rejim mağdurları için önemli hukuki tavsiyelerde de bulundu. 

Bugünlerde Türkiye Dışişleri ve Adalaet bakanlıkları yurt dışındaki Hizmet Hareketi mensuplarını iade çalışmalarını hızlandırdığını söyleyen Akkoç bunlara karşı koyabilmek için yapılacak hukuki mücadeleyi adım adım anlatttı. 

Hukuki mücadeleden hiç vazgeçilmemesi gerektiğini tavsiye eden  Akkoç mağdurların umutlarını kaybetmemesi gerektiğini, adaletin mutlaka bir gün yerine geleceğini söyledi.
<< Önceki Haber Avukat Murat Akkoç'tan yurt dışına çıkan mağdurlara... Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER