Avusturya ile Türkiye 21.30'da Viyana'da kozlarını paylaşacak


EURO2016 Fransa için hazırlıklarını sürdüren Türkiye A Milli Futbol Takımı, Avusturya ile özel maçta Viyana'da karşı karşıya gelecek.

2016 Avrupa Şampiyonası'nda mücadele edecek A Milli Futbol Takımı hazırlık maçında bugün Avusturya ile başkent Viyana'daki Ernst-Happel Stadyumu'nda TSİ 21.30'da karşı karşıya gelecek. Karşılaşmayı Polonya Futbol Federasyonu'ndan Pawel Gil yönetecek. Piotr Sadczuk ve Marcin Borkowksi'nin yardımcı hakem olarak görev alacağı karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Bartosz Frankowski olacak. Karşılaşma TV8 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Fransa'da 10 Haziran-10 Temmuz 2016 tarihlerinde düzenlenecek EURO 2016'da mücadele edecek A Milli Futbol Takımı, hazırlık maçında bu akşam deplasmanda Avusturya ile karşı karşıya gelecek.

EURO 2016'ya, elemelerin en iyi grup üçüncüsü olarak gitmeye hak kazanan ay yıldızlı ekip, finallere hazırlık kapsamında oynadığı üç özel maçta Katar'ı deplasmanda, İsveç'i de Antalya'da aynı sonuçla 2-1 yenmiş, Yunanistan ile İstanbul'da golsüz berabere kalmıştı.

AVUSTURYA 10, TÜRKİYE 20. SIRADA

Türk Milli Takımı, son açıklanan FIFA dünya sıralamasında 20. sırada yer aldı. Ay yıldızlı ekibin bu akşam Viyana'da konuk olacağı Teknik Direktör Marcel Koller yönetimindeki Avusturya ise FIFA sıralamasında 10. sırada bulunuyor.

Avusturya, EURO 2016 Fransa'ya G Grubu'ndan yenilgisiz lider olarak gelmişti. Avusturya, EURO2016 Fransa'da F Grubu'nda Macaristan, İzlanda ve Portekiz ile mücadele edecek.

Takımların muhtemel 11'leri şöyle:

Stat: Ernst-Happel
Hakemler: Pawel Gil, Piotr Sadczuk, Marcin Borkowksi (Polonya Futbol Federasyonu)
Avusturya: Robert Almer (Avusturya Wien), Florian Klein (VfB Stuttgart), Aleksandar Dragovic (Dinamo Kiev), Martin Hinteregger (Borussia Mönchengladbach), Christian Fuchs (Leicester City), Julian Baumgartlinger (1. FSV Mainz 05), Zlatko Junuzovic (Werder Bremen), Martin Harnik (VfB Stuttgart), David Alaba (Bayern München), Marko Arnautovic (Stoke City), Marc Janko (Basel 1893)
Türkiye: Volkan Babacan (Medipol Başakşehir), Şener Özbayraklı (Fenerbahçe), Ahmet Yılmaz Çalık (Gençlerbirliği), Mehmet Topal (Fenerbahçe), İsmail Köybaşı (Beşiktaş), Ozan Tufan (Fenerbahçe), Nuri Şahin (Borussia Dortmund), Oğuzhan Özyakup (Beşiktaş), Yasin Öztekin (Galatasaray), Arda Turan (Barcelona), Cenk Tosun (Beşiktaş)
CİHAN
<< Önceki Haber Avusturya ile Türkiye 21.30'da Viyana'da kozlarını paylaşacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER