Avusturya Milli Takımına 3 Türk çağrıldı

Fransa 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın hazırlıklarına devam eden Avusturya A Milli Takımı'nın aday kadrosuna 3 Türk kökenli futbolcu davet edildi.

Avusturya Milli Takımına 3 Türk çağrıldı

Fransa'da 10 Haziran-10 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın hazırlıklarına devam eden Avusturya A Milli Takımı'nın, Türkiye ve Arnavutluk ile yapacağı hazırlık maçlarının aday kadrosu açıklandı. Kadroya, 3 Türk kökenli futbolcu davet edildi.

TÜRKİYE İLE HAZIRLIK MAÇI YAPACAKLAR

Portekiz, Macaristan ve İzlanda ile F Grubu'nda yer alan Avusturya, Mart ayında iki hazırlık maçına çıkacak. 26 Mart Cumartesi günü yerel saat ile 17.30'da Ernst-Happel Stadyumu'nda Arnavutluk Milli Takımı'nı konuk edecek olan Avusturya, 29 Mart Salı günü ise Türkiye Milli Takımı'nı ağırlayacak. 52 bin kişilik Ernst-Happel Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma, yerel saat ile 20.30'da başlayacak. Avusturya Futbol Federasyonu 15 bin biletin şimdiden satıldığını duyurdu.

TÜRK MİLLİ TAKIMINA KARŞI FORMA GİYECEKLER

Şampiyonaya hazırlanan Avusturya Milli Takımı'nın teknik patronu Marcel Koller, iki hazırlık maçının aday kadrosunu açıkladı. Türk kökenli Avusturya vatandaşı FC Ingolstadt takımının kalesini koruyan Ramazan Özcan, Beşiktaşlı futbolcu Veli Kavlak ve FC RB Salzburg takımında top koşturan Yasin Pehlivan da aday kadroda yerlerini aldı.

Kaynak: Meydan
<< Önceki Haber Avusturya Milli Takımına 3 Türk çağrıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER