Aydın'ın Nazilli ilçesinde bir yurtta bomba paniği yaşandı.


Aydın'ın Nazilli ilçesinde Adnan Menderes Üniversitesi'nde (ADÜ) okuyan A.K. ile V.K., aynı yurtta kalan arkadaşları için hazırladıkları şaka ortalığı karıştırdı. Yurtta bomba yapıldığı ihbarını alan jandarma ekipleri yurda baskın düzenledi.

İnternetten öğrendikleri karışımla arkadaşlarına şaka yapmaya hazırlandıkları iddia edilen öğrencilerden şüphelenen yurt görevlisi, jandarmaya bomba yapıyorlar ihbarı yaptı. İhbarı alan jandarma yurda baskın düzenledi. Öğrenci yurduna gelen ekipler, kısa incelemenin ardından, plastik bir şişeye doldurulmuş su ve tuz ruhu karışımını buldu. Öldürücü etkisinin olmadığı öğrenilen ve çalkalandıktan sonra bomba sesi çıkararak patladığı belirtilen düzeneğinin yapıldığını belirlediler. Arkadaşlarına şaka yapmak istediklerini belirten öğrenciler, bunu yapmayı da internetten öğrendiklerini ve kötü bir amaçlarının olmadıklarını jandarma ekiplerine ifade ettikleri öğrenildi.

Jandarma yapılan malzemeye el koydu, iki öğrencinin ifadesini aldığı ve olayla ilgili soruşturma başlatıldığı belirtildi.
CİHAN
<< Önceki Haber Aydın'ın Nazilli ilçesinde bir yurtta bomba paniği yaşandı. Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER