Aykut Kocaman: Bu galibiyetlerin hepsi moral oldu


Torku Konyaspor'da teknik direktör Aykut Kocaman, Gaziantep'i 2 -1 mağlup ettikleri maçın ardından "Bu galibiyetlerin hepsi moral olup daha sağlam duygu ve düşüncelere sahip bir yapı taşı daha koyduk duvarımıza" dedi.

Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 8. hafta maçında Torku Konyaspor ile Gaziantepspor karşı karşıya gelirken, mücadeleyi ev sahibi Torku Konyaspor Rijad Bajic ve Samuel Holmen'in golleriyle 2 - 1 mağlup etti. Konuk Gaziantepspor'un tek golünü ise Erdem Şen kaydetti.

Maç sonrasında basın mensupları karşısına çıkan Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman şunları söyledi: "Motive eden bir maçtı bizim için. İçeride oynuyorduk, kuvvetli bir başlangıç yaptı takımımız. 20 dakika civarında sahanın her yerini kullanmaya çalışıyorduk. Şutlar, pozisyonlar çok iyi gidiyordu ancak 20. dakikadan sonra biraz gevşedik, top aktarmakta problemler yaşamaya başladık. Top kayıpları artmaya başlayınca Gaziantepspor oyuna ortak oldu. Devrenin sonlarına doğru gelen gol oyunun ortada olduğu zaman geldi. Biz devre olsun, ara olduktan sonra ikinci yarıya güçlü bir başlangıç yapalım derken, gol bizi mutlu etmedi ama oyun içerisinde doğru yere götürdü. İkinci yarı tekrar oyunda farkı bulmamız gerekiyordu. Bu duygular ve düşüncelerle başladık ancak olmadı. Futbol için kolay denilebilecek pozisyonlardan bir tanesi özellikle Uslu'nun, kolay kolay geçirmemesi gerekiyordu duran topta. Bizim için en tehlikeli duran toplar gözüküyordu. Çünkü Gaziantepspor'u iyi bloke etmiştik oyun içinde. Beraberlikten sonra oyuncularım üstün bir çaba gösterdi. Çok aradılar golü. Maçın son bölümlerine doğru da gelen gol güvenli bölgede bizi tuttu ve aynı zamanda ileriki haftalar için bu galibiyetlerin hepsi moral olup daha sağlam duygu ve düşüncelere sahip bir yapı taşı daha koyduk duvarımıza. Umarım bunu devam ettiririz."

Gaziantepspor Teknik Direktörü Mutlu Topçu ise "Torku Konyaspor son 4 maçından 10 puan çıkardı. Biz de son 4 maçımızdan 7 puan çıkardık. Son derece formda bir ekibe karşı oynadığımızı biliyorduk. Zor bir maç olacaktı. Statta çok güzel bir atmosfer vardı. Seyircinin buradaki desteği açıkçası ilk yarıda hem futbolcularımız hem de hakemi bile etkiledi açıkçası. Sadece hakemle ilgili konuşmak istemiyorum ama ilk yarı itibariyle oynanan oyundan çok da memnun değilim. Daha iyi mücadele edebilirdik. Gerçek oyunumuz ikinci yarının başı itibariyle gerçekleştirdiğimizi söyleyebilirim. Nitekim golü de bulduk. Ama golden sonra biraz daha iyi mücadele etmek zorundaydık Konya gibi bir takımdan puan almak istiyorsak." şeklinde konuştu. CİHAN
<< Önceki Haber Aykut Kocaman: Bu galibiyetlerin hepsi moral oldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER