Aykut Kocaman'dan hakeme serzeniş


Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Kasımpaşa maçında hakemin tecrübesiz olduğunu iddia ederek serzenişte bulundu.

Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 15. haftasında Torku Konyaspor deplasmanda Kasımpaşa'ya 2-1 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, hakeme serzenişlerde bulundu.

Kasımpaşa takımının oyuncu kalitesinin kendilerinden daha yukarıda olduğunu kaydeden Kocaman, "Onların kalitesine karşılık vermeye çalışacaktık. Maçın ilk yarısına bu damga vurdu. Yediğimiz gole kadar çok büyük tehlikeler gözükmüyordu. Maçın geneline damga vuran iki şey vardı. Kasımpaşa son pas kalitesi iyi olan bir takım. Eren iyi bir fark oluşturdu. Birinci tarafı buydu. Bu çok net bir ayrımdı. Kasımpaşalı oyuncuları kutluyorum. Onların emeğine eleştirmeden şunu söylemek istiyorum; oyunu çok sertleştirdiler. Burada devreye girmesi gereken de hakemdi. Hakem çok tecrübesiz. Maçı doğru götüremedi. Bir şeyler yapmaya çalışan bir takım var, bir de bozmaya çalışan bir takım var. Onların yapması gereken şey ama hakem buna müsaade etmemeliydi. Bu kadar sert müdahalelerin olduğu maçta iki sarı kart da bize çıkarıldı." diye konuştu.

Gereksiz yere kart gören futbolcular hakkında sorulan bir soruya ise tecrübeli teknik adam, "Bunlar can sıkıcı tabii ki. Bu oyun çok dinamik bir oyun. Duygusal inişler çıkışlar olabiliyor. Olaylar sürekli bir hale gelmediği sürece sıkıntı oluşturmuyor. Bugün eksiklerden dolayı değildi derdimiz. 23 tane lisanslı oyuncumuz var. Buradan çıkacak her takım kuvvetlidir." diye cevap verdi.
CİHAN
<< Önceki Haber Aykut Kocaman'dan hakeme serzeniş Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER