Aykut Kocaman, Fenerbahçe için noktayı koydu

Aykut Kocaman, Fenerbahçe teknik direktörlüğü ile alakalı haberlere cevap verdi.

Aykut Kocaman, Fenerbahçe için noktayı koydu

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Gençlerbirliği ile oynanan maç sonrasında sahada 2 puan bıraktıkları için üzgün olduklarını söyledi. Kocaman, ayrıca hafta içinde basında Fenerbahçe teknik direktörlüğü ile alakalı haberlere ise "Hiçbir ilgim yok. Hiç de ilgim olmayacak." cevabını verdi.

Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 10. hafta maçında Torku Konyaspor ile Gençlerbirliği karşı karşıya gelirken, mücadele golsüz beraberlikle tamamlandı. Maç sonunda basın mensuplarının karşına geçen Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman ligde 4. takım ile 11. takım arasında 2 puan farkın olduğunu belirterek, şöyle konuştu:

"Takımlar çok yakın puanlarla birbirine yapışmış durumda. Böyle bir durumda kendi sahamızda oynayacağımız maça çıkarken kazanmayı arzu ediyorduk. Gençlerbirliği son hafta Osmanlıspor karşısında aldığı galibiyetle biraz havaya girmiş olarak buraya geldi. Maç sonunda kaçırılan 2 puandan dolayı üzgünüz. Son 10 dakikalık bölüme kadar oyuncular geçen haftanın sıkıntılı skorunu biraz daha üzerinden atarak kazanmak için büyük çaba gösterdiler. Ön tarafta fazla üretken değildik. Belki maçı kazanmak için yüksek enerjiyi ortaya koyduk ama çok kuvvetli hamlelere sahip değildik. 

Çok hafifte olsa geçen haftanın vermiş olduğu yorgunluk da vardı. Son 10 dakika neredeyse maçıda elimizden kaçırıyorduk. Oldukça fazla top kayıpları artmaya başladı. Direk ceza sahası içerisine atılan toplar kalemize kontra atak olarak dönmeye başladı. Bu bölümde maçı kontrol altına almamız gerekirken oyun tam tersine döndü. Son 10 dakikalık bölüm haricinde son derece istekli bir takım vardı ancak galip gelemediğimiz için üzgünüz."

KOCAMAN, FENERBAHÇE TEKNİK DİREKTÖRLÜĞÜ İÇİN SON SÖZÜ SÖYLEDİ

Aykut Kocaman, Fenerbahçe’nin başına geçeceği yönünde çıkan haberlerle ilgili bir soruya ise "Hiçbir ilgim yok. Hiç de ilgim olmayacak." cevabını verdi.
<< Önceki Haber Aykut Kocaman, Fenerbahçe için noktayı koydu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER