Aykut Kocaman: Hakemin kararları tartışmalıydı

Okuma Süresi 3 dkYayınlanma Cumartesi, Ocak 23 2016
Torku Konyaspor'un Kayserispor'u 1 - 0 mağlup ettiği maç sonrası değerlendirmede bulunan Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, hakemin verdiği kararların tartışmalı olduğunu dile getirdi.
Torku Konyaspor'un Kayserispor'u 1 - 0 mağlup ettiği maç sonrası değerlendirmede bulunan Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, hakemin verdiği kararların tartışmalı olduğunu dile getirdi.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Aykut Kocaman, Kayserispor'un kuvvetli bir takım olduğunu vurgulayarak, "Maça çıkmadan evvel önümüzdeki 4 maçın 3'ünü içerde oynayacaktık. İçerideki grafiğimize ve geçmişe bakıp ne yapabileceğimizi göz önüne aldığımızda önemli bir avantaj sunuyordu. Özellikle puan ortalamamız düşünüldüğünde bu da Kayserispor maçıyla başlayacaktı. Kayserispor'a dönemsel olarak bakıldığı zaman maçlarda bu çok net gözüktü. Bu dönemde seçilecek en zor rakiplerden biriydi. Özgüveni yüksek, sahaya yayılımı son derece iyi, doğru zamanda doğru işler yapan kuvvetli bir takım. Bizim kendi oyunumuzu onlara kabul ettirip onların bize kendi oyunlarını kabul ettirmesi şeklinde geçecek karşılaşmada hakikaten zor bir rakip olarak görünüyordu. Maç da tam böyle geçti. Özellikle ilk yarıda yüksek top kaybı yaşandı. Kayserisporlu futbolculara da oldu bize daha fazla oldu. Ayakkabı seçiminden kaynaklanan kayma oranı nedeniyle çok yüksek top kayıpları oldu. Oyunu çok kolay değiştirebiliyorlar. Kayserispor, dolayısıyla ciddi bir şekilde ilk yarıda pozisyon açısından olmasa da oyun açısından kendi istediklerini yapabilecek bir alan buldu." ifadelerini kullandı.

PENALTI GOLÜ ÖNÜMÜZDEKİ HAFTALAR İÇİN ÖZGÜVEN SAĞLADI

Maçın 90. dakikasında attıkları penaltı golünü değerlendiren Kocaman şunları söyledi: "İlk yarı açıkçası oyuna pek ortak olamadık. Rakip kaleyi pek rahatsız edecek bir kaç cılız pozisyon dışında pozisyon bulamadık. İkinci yarıda ise nispeten oyunu biraz daha sertleştirdik, agresifleştik. Biraz daha ön tarafta baskımızı artırmaya çalıştık. Ancak yine bu çok güçlü bir baskı haline gelmedi. Çok net 2-3 tane gol pozisyonu bulup oyunu çevirebilecek hale gelmemize rağmen aynı şekilde bize karşılık verdiler. Maç ortada geçiyordu. Son anlardaki penaltı golü özellikle önümüzdeki

Bu haberler de ilginizi çekebilir