Aykut Kocaman: Ligi 5 - 6 arasında tamamlamak istiyoruz


Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, ligi ilk beş arasında tamamlamak istediklerini söyledi.

Süper Lig'in 20. haftasında Galatasaray ile golsüz berabere kalan Torku Konyaspor'da teknik direktör Aykut Kocaman, maç sonrası açıklamalarda bulundu. Kocaman, "Maç 70. dakikaya kadar tamamen bizim kontrolümüzde gitti. Hemen her tarafında sahanın bölgesinde baskılı oynamaya çalıştık. Galatasaray'ın sahaya yerleşmesine izin vermedik. Hücumların net ve kaliteli olduğu doğru olmayabilir bizim adımıza. İlk yarının üstünde biraz daha üstüne çıkabileceğimizi gösterdik. Ligin ilk 5 - 6 arasında olmak için umut verdi takımım. 70'den sonra yediğimiz baskı normaldir Galatasaray büyük bir takım sonuçta. Kendi evinde oynuyor. Sonuç olarak 1 puan aldık takımımı tebrik ediyorum." şeklinde konuştu.

Aziz Yıldırım'ın dün akşam şike ile ilgili yaptığı açıklama hakkında sorulan sorulara Kocaman, "Başkanın açıklamaları ilgili bilgim yok. Dün uzun bir yolculuk geçirdik bakamadım ama daha önce ben bu konuda gerekeni söyledim." diye cevap verdi.

'Türkiye Kupası'nda finali görür müsünüz?' sorusuna ise Kocaman, "Kupada Beşiktaş'ı önce elememiz lazım. Sonra Fenerbahçe çıkarsa onu. Finalde ise Galatasaray rakibini geçerse onunla karşılaşırız. Şampiyonlar Ligi Kupası'nı kazanmak daha kolay (Gülüyor)" diye cevap vererek sözlerini tamamladı. CİHAN
<< Önceki Haber Aykut Kocaman: Ligi 5 - 6 arasında tamamlamak istiyoruz Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER