Ayrılmak istemediği kız arkadaşının evini kundakladığı iddiası


Küçükçekmece'de gece saatlerinde çıkan yangında Latife Çetinkaya (76) dumandan zehirlenerek hayatını kaybetti. Hasan Ö isimli şahsın, Latife Çetinkaya'nın evli olan torunu Yağmur Ş. ile arkadaşlık ettiği, Yağmur Ş'nin ayrılmak istemesi üzerine evi kundakladığı iddia edildi.

Olay, Sefaköy İnönü Mahallesi Alageyik Caddesi'deki bir apartmanda meydana geldi. Binanın çatı katında yangın çıktı. Yangına itfaiye ekipleri sevk edildi. Olayda, 76 yaşındaki Latife Çetinkaya hayatını kaybetti.

Yangını Hasan Ö'nün (24) çıkardığı öne sürüldü. Gözaltına alınan şüpheli İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. İddiaya göre Hasan Ö., Latife Çetinkaya'nın evli olan torunu Yağmur Ş.(20) ile arkadaşlık yapıyor. Eşinden boşanmayı düşünen Yağmur Ş., bu kararından vazgeçti ve durumu Hasan Ö'ye bildirdi. Ayrılmak istemeyen Hasan Ö., Yağmur Ş.'nin birlikte kaldığı babaannesinin ve annesinin evini yaktı. Yangın sırasında Yağmur Ş.'nin Sakarya'da bir yakınında olduğu öğrenildi.

Hasan Ö.'nün uyuşturucu bulundurmak ve adam yaralamak gibi suçlardan kaydının olduğu öğrenildi. Zanlı emniyet'teki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.
CİHAN
<< Önceki Haber Ayrılmak istemediği kız arkadaşının evini kundakladığı... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER