Aziz Yıldırım: Cristian ve Nobre'ye sorun size Alex'in kim olduğunu anlatsın


Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, sarı-lacivertli takımın eski kaptanı Alex de Souza hakkında sert açıklamalar yaparak ağır eleştirilerde bulundu.

Ülker Sports Arena'da gerçekleştirilen Olağan Seçimli Genel Kurul toplantısında üyelerin yapmış olduğu eleştirilerin ardından kürsüye gelen Başkan Aziz Yıldırım, eski futbolcuları Alex ile ilgili önemil açıklamalar yaptı. Yıldırım, "Ben sahadaki Alex'i hepinizden çok seviyorum. Sonra mukavelesi bitti, Mahmut Uslu, her gün evine gitti. Nobre ve Cristian ile Alex'i konuşun, anlatsınlar size. Bir sözleşme yapmış, getirdi. Hertha Berlin ile anlaşmış, biz onun üzerine çıktık ve Alex ile anlaştık." dedi.

"ALEX'E GÖRE NOBRE AŞAĞI SINIFTAN BİR AİLENİN ÇOCUĞU İMİŞ, ONUNLA KONUŞMAZDI"

Alex'in transfer hikayesini de anlatan Başkan Yıldırım, kendisinden 1 yıl önce Fenerbahçe'ye gelen Mert Nobre ile de Alex'in konuşmadığını söyledi. Başkan Yıldırım, Mert Nobre ile neden görüşmediğini, evine gitmediğini sorduğunda da Alex'in kendisine, 'Mert Nobre'nin ailesinin Brezilya'da aşağı sınıftan bir aile olduğunu, o yüzden görüşmediğini' söylediğini ifade etti. Yıldırım, şunları söyledi:

"Alex'e siz bağırdınız ben alkışladım. Sahadaki Alex'i hepiniz seviyorsunuz Mert Nobre ve Cristian Baroni ile konuşun Alex'i, size anlatsınlar nasıl bir insan olduğunu. Aykut daha gelirken 'ben bununla yapamayacağım' dedi. Kasımpaşa maçı sonrasında ya Aykut'u gönderecektim ya onu. Ben böyle tavır koydum. UEFA için imza lazımdı biz hapisteyken onu bile imzalamadı. Hep prim hep para.

Sözleşmesi bittiğinde Herta Berlin'le bir anlaşma yapmış, para olarak onun üzerine çıktık ve anlaştık. Aykut hoca geldi. Aykut gelirken, 'ben bununla yapamayacağım, çare bulun' dedi. 'Bir şey yapamayız' dedim. Araya girenler oldu, zoraki gittik. En son Kasımpaşa maçı. Kardeşim maçtan sonra 'acele gel Aykut istifa ediyor' dedi. Hoca, ağzına geleni söyledi Alex'e. Sabah, Alex'i kadro dışı bırakmış. Ya Aykut'u gönderecektim ya Alex'i. Kurumsal davrandım, kulübü düşündüm ve Alex'i gönderdim."
CİHAN
<< Önceki Haber Aziz Yıldırım: Cristian ve Nobre'ye sorun size Alex'in... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER