Aziz Yıldırım kararını verdi

Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda bir basın toplantısı düzenledi. Yıldırım, gazetelerde "Şimdi değilse ne zaman?" başlıklı istifa talebine sert karşılık verdi ve "Beni vurduracaklarını söylüyorlar" dedi.

Aziz Yıldırım kararını verdi

Başkanlığa yeniden aday olduğunu açıklayan Yıldırın, "Bırakacaktım ama bu ilanı görünce, adayım. Mahkeme kararının ertesi günü kongre kararı alacağım. Tek davam var, atılan lekenin temizlenmesi" ifadelerini kullandı
İşte Aziz Yıldırım'ın sözleri:

"Burası Fenerbahçe Cumhuriyeti'dir. Burada padişahlık olmaz, burada demokrasi vardır. Genel kurula gelir aday olursunuz. Bırakma düşüncem olacaktı. Gazetedeki ilanı görünce vazgeçtim. Tehdit ediyorlar, bırakmasan seni vururuz, vurdururuz diyorlar. Fenerbahçe şampiyon olmuş olmamış bunun derdinde değilim. Tek davam var, atılan lekenin temizlenmesi. Kulübün çok sorunları var. Her şey dışarıdan göründüğü gibi değil. Bu ilan olmasaydı bugün başka konuşacaktım. Bırakacaktım ama bu ilanı görünce, adayım. Mahkeme kararının ertesi günü kongre kararı alacağım. Ben geçen sene transfer yapardım. Kulübü 50 milyon Euro borca sokardım. Ama kulübün geleceği olmazdı. Cumartesi günü kongrede çok detaylı anlatacağım."

"GAZETEYE İLAN VEREN ÇAPULCULAR BAŞKAN OLAMAYACAK"

"Ben başkanlığı bırakırsam bu kulüpteki değerli insanlara bırakacağım. Bazı isimlerle konuşacağım. Gazeteye ilan verenler çapulcular başkan olamayacak. Kongrede isim isim açıklayacağım. Korkuyorlar. Gelemiyorlar yanıma. Hulusi Belgü'yü de aradım. Açmıyorlar telefonu. Kimseye aday olmayın demiyorum. 'Sen aday olma ortak bir aday gösterelim' diyorlar. Kimmiş bu aday söyleyin. Fenerbahçe'yi benden iyi bilen var mı? Kulübe ihanet edenlere sevgi göstermedim. Onları gönderdim."

"KAÇAN ŞAMPİYONLUĞUN SORUMLUSU BENİM"

"İsmail Kartal'ı yine kefilim. Şampiyonluğun kaçmasının sorumlusu benim. Fenerbahçe'nin üstündeki lekeyi kaldırdığımız gün kongre kararı alırım isteyen gelir aday olur seçilirse bu kulübü yönetir. Bu tarz ilanlar gelirse, adlarını yazamayan ödleklere karşıyım! Karşılarında olurum. "Bu tabloyu devam ettirecekler varsa gelsinler aday olsunlar. Kongrede karar aldıracağım ben de dahil hiç kimse hisse senedi satamayacak."

Aziz Yıldırım'ın konuşmasında bahsettiği ilan: 


<< Önceki Haber Aziz Yıldırım kararını verdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER