Aziz Yıldırım'ın tahmini tuttu

Akhisar ile sahasında berabere kalan Fenerbahçe, zirve yarışında ağır yara aldı. Teknik Direktör Pereira'nın maçta yaptığı hamleler eleştirilirken Başkan Aziz Yıldırım'ın, karşılaşmanın ikinci yarısında gelen değişikliklerin ardından yakın çevresine ‘müsabakanın berabere biteceğini' söylediği öğrenildi.

Aziz Yıldırım'ın tahmini tuttu

Fenerbahçe, evinde Akhisar Belediyespor ile 2-2 berabere kalıp şampiyonluk yarışında büyük yara aldı. Teknik Direktör Vitor Pereira eleştirilerin hedefine oturdu. Portekizli çalıştırıcının sahaya sürdüğü kadronun yanı sıra oyuncu değişiklikleri de sorgulandı. Maçı stadyumdaki FB TV'nin bölümünde seyreden Başkan Aziz Yıldırım'ın, teknik heyetin oyuna yaptığı müdahaleleri beğenmediği öğrenildi.

Karşılaşma 2-1 Fenerbahçe'nin üstünlüğüyle devam ederken Portekizli çalıştırıcı 60'ta iki defansif isim Ozan ve Josef'i sahaya sürdü. Başkanın bu hamlelerin ardından yakın çevresine “Bu maç berabere biter” ifadelerini kullandığı ortaya çıktı. Nitekim değişikliklerden 8 dakika sonra Manisa temsilcisi ikinci golü bularak karşılaşmaya denge getirdi.

Sarı-Lacivertlilerin, iki aydan fazla bir zaman geçtiği halde henüz istenilen oyunu sahaya yansıtamaması yönetim ve taraftarların canını sıkmaya başladı. Kulüp tarihinin en iyi kadrolarından biri oluşturulmasına rağmen Kanarya'nın etkisiz futbolu kafalarda soru işaretleri oluşturdu. Hedefteki isim Pereira'ya yöneltilen eleştirilerin başında takımın oyun kimliğinin oturmaması geliyor.

Futbolcuların sahada görev yapacakları yeri dahi bilememeleri bu karışıklığın en büyük göstergelerinden biri olarak gösterildi. Avrupa Ligi'nde verilen Celtic sınavında Fernandao'nun oyuna girmesiyle beraber Robin van Persie'nin bir süre yeni görevini anlayamaması dikkatlerden kaçmamıştı. Teknik heyet hâlâ defanstaki problemlere çözüm bulabilmiş değil. Bruno Alves ve Simon Kjaer ikilisinin uyumsuzluğu savunmanın dengesini bozdu. Bu da takımı olumsuz etkiledi. Oynanan son üç karşılaşmada 7 gol yenilirken bunların 5 tanesi yan toplardan geldi. Kanarya'nın neredeyse birbirinin kopyası goller yemesi ‘Bu oyuncular antrenmanlarda ne çalışıyor' sorusunu da beraberinde getirdi.
<< Önceki Haber Aziz Yıldırım'ın tahmini tuttu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER