Aziziye Koleji öğrencileri YGS'de ilk binde 39 derece elde etti

Aziziye Koleji öğrencileri YGS'de ilk binde 39 derece elde etti

ERZURUM (CİHAN)-
2015 YGS'de Erzurum Özel Aziziye Koleji öğrencileri ilk 100'e girdiği gibi ilk binde de 39 derece elde etti. Öğrenciler okul yönetimi tarafından plaketle ödüllendirildi.

YGS sonuçları dün açıklandı. YGS sonuçlarıyla ilgili Aziziye Eğitim Kurumları Lise Müdürü Hasan Basri Tokcan, dereceye giren öğrenciler ve aileleriyle basın toplantısı düzenledi. Tokcan, öğrencilerinin YGS'de ilk 100'de 5, ilk binde ise 8 öğrenci ile 39 derece elde ederek büyük bir başarıya imza attıklarını söyledi. Hasan Basri Tokcan, YGS'ye 145 öğrencilerinin girdiğini ve elde edilen derecelerin kendilerini mutlu ettiğini ifade etti. Geçen yıl ilk bine 5 öğrenci girerken bu rakamın bu yıl 8'e çıkmasının Erzurum ve Aziziye Eğitim Kurumları adına önemli bir sonuç olduğuna vurgu yapan Tokcan,"Öğrencilerimiz YGS'de güzelbaşarılar elde etti. Esas başarımızın Lisans Yerleştirme Sınavı'nda olacağına da inanıyoruz. Çünkü geçen yıl 20 öğrencimiz ilk bine girmişti." dedi.

Tokcan, Aziziye Eğitim Kurumları olarak öğrencileri hayata hazırladıklarını ve karakter eğitiminin yanı sıra milli ve manevi duygularını da yükselttiklerini sözlerine ekleyerek,"Öğrencilerimize eğitim ve öğretimin yanı sıra güçlü bir karakter eğitimi de veriyoruz. Ayrıca öğrencilerimizin devletine, vatanına ve milletine güçlü duygularla bağlanması için de milli ve maneve değerler eğitimine tabi tutuyoruz." diye konuştu.

YGS'de Erzurum'da ilk üçe giren ve ülke genelinde ilk bine giren öğrencilerin isimleri ve aldıkları puanlar şöyle; Muhammet Tayyip Yıldız (YGS- 4 puan türünde Türkiye 50'liği, Ahmet Nihat Emeksiz (YGS-1 puan türünde Türkiye 55'liği) Reyhan Balkaya (YGS-4 puan türünde Türkiye 129'luğu), Ahmet Arif Yazıcılar (YGS-4 puan türünde Türkiye 126.'lığı), Ogün Özer (YGS-3 puan türünde Türkiye 125'liği), Bedirhan Okta (YGS-3 puan türünde Türkiye 408'liği), Muhammed Coşkun (YGS-6 puan türünde Türkiye 455'liği) ve Melike Demir (YGS-4 puan türünde Türkiye 939'luğu) CİHAN
<< Önceki Haber Aziziye Koleji öğrencileri YGS'de ilk binde 39 derece elde etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER