Aziziye Okulları 30. yaşında eğitimde yakaladığı seviyeyi daha ileriye taşıyacak


Aziziye Okulları öğrenci sayısını arttırarak, bin 500 öğrenciyle yeni eğitim ve öğretime 'merhaba' dedi. '30. yıla Eğitimin zirvesinde' sloganıyla giren Aziziye Okulları yeni sezon açılışını yaptı. Aziziye Okulları Genel Müdürü Murat Kale, okulun 30 yıl içerisinde eğitimde yakaladığı seviye ile Türkiye'de adından söz ettiren bir kurum haline geldiğini belirtti.

Yeni eğitim sezonuna 400'ün üzerinde yeni kayıtla başladığını belirten Aziziye Okulları Genel Müdürü Kale konuşmasında, "Anasınıfı, ilkokul, ortaokul ve liselerimizle bölgeye hizmet etmeye ve eğitim kalitemizi daha yukarılara taşımaya devam edeceğiz. Bu güne kadar ömrünü bu işe vakfeden yönetim kurulumuzun kıymetli mensuplarına ve 30 yıl içerisinde bu çatı altında öğrenci yetiştiren öğretmenlerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Okulumuz eğitimin yanında sosyal, sportif, kültürel, dil eğitimi ve proje alanlarında da başarılar kazanmaya tam hız devam ediyor." dedi.

Genel Müdür Kale, geçtiğimiz yılın başarılarına vurgu yaparak, "Geçtiğimiz öğretim yılında okulumuz LYS (Lisans Yerleştirme Sınavı) de 9 bin 894 lise arasında puan ortalamasıyla Türkiye birincisi oldu. TEOG'da 22 öğrenci tüm soruları doğru cevaplayarak Türkiye Şampiyonluğunu elde etti. LYS'de Ahmet Nihat Emeksiz Türkiye biincisi oldu. Dil eğitiminde Cambridge Üniversitesi'nden 2014-2015 yıllarında 127 öğrencimiz sertifika aldı. En son 11 öğrencimiz IELTS sınavında büyük başarı elde etti. Ayrıca ACT ve SAT'a (Dünya Üniversitelerinin referans sınavlarından) birçok öğrencimiz katılıyor. Okulumuz projeleriyle geçtiğimiz yıl, Uluslararası Proje Olimpiyatlarında 6 madalya aldı. Sportif faaliyetlerde de başarılarıyla adlarından söz ettiren öğrencilerimiz basketbolda 3 yıl İl Şampiyonu oldu" ifadelerini kullandı.

Program, LYS Türkiye 1.si Ahmet Nihat Emeksiz ve Aziziye Okulları ilk mezunlarından iş adamı Selim Ay'ın teşekkür konuşmasıyla sona erdi. CİHAN
<< Önceki Haber Aziziye Okulları 30. yaşında eğitimde yakaladığı... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER