Azot gazından zehirlenen Zafrak'ın durumu iyiye gidiyor

Azot gazından zehirlenen Zafrak'ın durumu iyiye gidiyor

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde kurulu Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları'ndaki (Erdemir) iş kazasında zehirlenme nedeniyle ağır yaralanan işçi Suat Zafrak'ın durumunun iyie gittiği öğrenildi.

Türk Metal Sendikası Ereğli Şube Başkanı Metin Ercan ile şube yöneticileri, iş kazasında yaralanan Suat Zafrak'ı ziyaret amacıyla hastaneye geldi. Doktorların eşi haricinde ziyaret izni vermemesi üzerine Ercan, Zafrak'ın eşiyle görüşüp durumu hakkında bilgi aldı. Bilge Zafrak'ın, yoğun bakımda kalan eşi Suat Zafrak'ın bugün itibariyle uyandırıldığını söylediği belirtildi.

Bundan son derece memnun olduğunu anlatan Ercan, "Şu anda bilincinin açık olduğunu öğrendim. Eşinin konuşmalarını anladığı gibi tebessüm ederek de karşılık verebiliyor. Bu da bizi son derece memnun etti. İnşallah en kısa sürede eski sağlığına döneceğini umut ettiğimiz arkadaşımıza bir kez daha geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz" ifadelerini kullandı.

OLAY

5 Nisan'da, Erdemir Demir Üretim Direktörlüğü Tali Mahsuller Başmühendisliği'nde tanker temizliği sırasında içerideki çeşitli gazların bertarafı için kullanılan azot gazından zehirlenen 4 işçi hastaneye kaldırılmış, durumu ağır olan Zafrak, özel hastaneye kaldırılmıştı. CİHAN
<< Önceki Haber Azot gazından zehirlenen Zafrak'ın durumu iyiye gidiyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER