'Baba' cinayetinde anne ve oğlu tutuklandı

ZONGULDAK'ın Alaplı İlçesinde 37 yaşındaki Erkan Dumanlı’nın av tüfeği ile öldürülmesi sonrası gözaltına alınan aynı yaştaki eşi Gülten ile 19 yaşındaki oğlu İlker Dumanlı, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Beycuma Cezaevine gönderildi.

'Baba' cinayetinde anne ve oğlu tutuklandı

Dün sabah saatlerinde Alaplı ilçesinin Kurtlar ve Kocaali köyleri sınırında naylon barakada meydana gelen olayda hurda toplayan Erkan Dumanlı, alkol yüzünden çıktığı ileri sürülen tartışma sonunda av tüfeği ile 2 el ateş edilerek öldürüldü. Olayın ardından gözaltına alınan eşi Gülten Dumanlı ile oğlu İlker Dumanlı Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Nöbetçi mahkeme karşısına çıkan Gülten Dumanlı eşini kendisinin vurduğunu ve oğlunun suçu olmadığını söyledi. Oğul İlker Dumanlı ise ifadesinde cinayeti kendisinin işlemediğini söyledi. Görgü tanıkları ise cinayeti İlker Dumanlı'nın işlediğini iddia etti.

Nöbetçi mahkeme, anne Gülten ile oğlu İlker Dumanlı'nın tutuklanmasına karar verdi. Tutuklanan anne ve oğlu, Beycuma M Tipi Kapalı Cezaevi’ne gönderildi.

<< Önceki Haber 'Baba' cinayetinde anne ve oğlu tutuklandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER