Babacan'dan Mehmet Şimşek açıklaması: Kendine yapılanları unutmaz
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Salı, Nisan 18 2023
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Fox TV yayınında Mehmet Şimşek ile ilgili "Ben ayrıldıktan sonra çok zor dönemler yaşadı, bakanken Erdoğan’dan aylarca randevu alamadı" dedi.
Ali Babacan, Fox TV’de İlker Karagöz ile “Çalar Saat” programında gündemi değerlendirdi. Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'la görüşmesiyle gündeme gelen ve aktif siyasete dönmeyeyeceği belirtilen eski Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'e ilişkin olarak, “Mehmet Şimşek, ben ayrıldıktan sonra çok zor dönemler yaşadı. Bakanken Erdoğan’dan aylarca randevu alamadı. Erdoğan; sistemden uzaklaştırdığı, meydanda yuhalattığı Mehmet Şimşek’in ismini kullanmaktan medet umar hale geldi. O kadar panik içinde” ifadelerini kullandı.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Kim düşük kim gözde! Erdoğan'ın uçağında yandaş değişim profilinin detayları2.Süper Kupa Fenerbahçe'nin oldu3.Karadeniz’de kargo gemisine drone saldırısı: İkinci kaptan öldü, 1 denizci yaralı4.Avrupa en çok iki Türk ürününü geri gönderdi5.BRICS ülkeleri Güney Afrika sularında gövde gösterisi yaptı

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

ABDULLAH AYMAZ








