Bağdat Caddesi'nde dehşet

Bağdat Caddesi'nde otobüs çarptığı adamı 13 metre sürükledikten sonra durabildi.

Bağdat Caddesi'nde dehşet

Bağdat caddesi Maltepe mevkiinde meydana gelen kazada, caddeyi karşıdan karşıya geçmeye çalışan Şükrü Mutlu adlı kişi hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre kaza saat 13.15 sıralarında meydana geldi. Turgay Göç yönetimindeki 34 EN 3084 plakalı otobüs çarptığı adamı 13 metre sürükledikten sonra durabildi. Olay yerindeki incelemede otobüsün Şükrü Mutlu'ya çarpmadan önce 10 metre boyunca lastiğini kaldırıma sürterek ilerlediği anlaşıldı.



Kazada hayatını kaybeden Şükrü Mutlu'nun ayakkabıları, gözlüğü ve şapkası caddeye savruldu. Mutlu'nun cansız bedeni otobüsün altında itfaiye erleri güçlükle tarafından çıkartıldı. Mutlu'nun cesedi olay yeri incelemesinin tamamlanmasının ardından ambulansla Kartal Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Öte yandan otobüsün şoförü Turgay Göç ifade vermek için emniyete götürüldü. Olayla ilgili olarak başlatılan polis soruşturması ve teknik inceleme sonunda kazaya neden olan hatanın kimden kaynaklandığı ortaya çıkacak.



KIRMIZI IŞIĞIN KİME YANDIĞINI GÖREN OLMADI

Kazayı gören Maksut Bakır: “Adam karşıdan karşıya geçerken otobüs ona birden vurdu ve sonra altına aldı. Yaya geçidi burası. Başka yaralanan olmadı" dedi. Bir başka vatandaş ise kazanın ışıkların altında olduğu ancak kırmızı ışığın kime yandığını göremediklerini belirtti.



DHA
<< Önceki Haber Bağdat Caddesi'nde dehşet Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER