Bahçeli: Davutoğlu Manisa'da yine boyundan büyük laflar etmiş, bize saldırmıştır


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Davutoğlu dün Manisa'da yine boyundan büyük laflar etmiş, bir kez daha bize saldırmıştır. Bu uyduruk ve uydu Başbakan bizi yasa dışı terör örgütleriyle aynı hizada gösterme küstahlığına soyunmuştur." dedi.

MHP Genel Başkanı Bahçeli, partisinin Sivas mitinginde partililere seslendi. "Türkiye'yi uçurumun kenarına getiren AKP'ye karşı yürümek vaktidir. Hırsıza karşı yürümenin zamanıdır. Rüşvetçilere, kalpazanlara, kaçakçılara, bölücülere, kul hakkını midesine indiren haramzadelere karşı yürümekten başka seçenek kalmamıştır." diyen Bahçeli, şu ifadeleri kullandı: "Yürümezsek akıbet korkunçtur. Yürümezsek gelecek karanlıktır. Yürümezsek Türkiye'nin ufku kapanacaktır. Sivaslı esnaf için yürüyoruz. Sivaslı işçi için yürüyoruz. Sivaslı emekli için yürüyoruz. Sivaslı yetim, öksüz, dul, garip, mazlum, işsiz, yoksul için yürüyoruz. Durursak, Türkiye'yi acı verici gelişmeler beklemektedir. Ayakkabı kutularına tomar tomar dolar ve euro saklayan haramzadeler yürüyüşümüzden korkmaktadır. Kollarına yüzbinlerce lira değerindeki rüşvet saati takanlar yürümemizden ürkmektedir. Cumhuriyete reklam arası diyen yıkım aktörleri ihanet filminin devamını istemektedir. Cumhuriyet şehri ve cumhuriyetin temelinin atıldığı kongre binasının önünde utanmadan Kuva-yi Milliye ruhundan bahseden müflis ve ahlaksız siyaset erbabı hala Sivas'tan destek beklemektedir. Davutoğlu, kendilerinin 3'üncü Kuva-yi Milliye olduklarını sık sık tekrarlamaktadır. Ne var ki ben kendisini uyarmış ve demiştim ki; AKP bu devrin Kuva-yi İnzibatiye'sidir. AKP Mondros havarisi, Sevr hayranı, batıl ve yabancı planların takipçisidir. Kuva-yi Milliye olduğunu iddia eden bir zihniyet TC'ye düşman olur mu? Kuva-yi Milliye olduğunu söyleyen bir anlayış Türklüğe savaş açar mı? Tarihimize küfredenlerle kol kola girenlerden milli olmaz. Ecdadımıza hakaret edip soykırımcı diyenler milli olamaz. Milliyetçiliği ayaklar altına alanlarda milliliğin esamisi okunmaz."

Bahçeli, sözlerine şöyle devam etti: "Davutoğlu dün Manisa'da yine boyundan büyük laflar etmiş, bir kez daha bize saldırmıştır. Bu uyduruk ve uydu Başbakan bizi yasa dışı terör örgütleriyle aynı hizada gösterme küstahlığına soyunmuştur. Anlaşılan geometriye merak salmış ve Milliyetçi Hareket'i de içine dahil ettiği altıgenle mücadele ettiklerini hezeyan nöbetleri eşliğinde iddia etmiştir. Davutoğlu, PKK'yla geçirdiği balayı günlerine şimdilerde nazlanarak sırt dönmüştür. DHKP-C terör örgütüyle gizli kapaklı işveren-taşeron ilişkilerini inkara kalkışmıştır. HDP'yle can ciğer kuzu sarması oldukları günleri ise ne hikmetse unutmuştur. Başbakan Davutoğlu'nun, bizimle aklının ermediği bir geometri polemiğine girmesi bir defa aymazlık ve hafifliktir. Kendisine şu hususları Sivas'tan hatırlatmak istiyorum. Sayın Davutoğlu, geometriye merak sardıysan, önce daire ve çemberden başlayacaksın. Daire ve çember, aynı zamanda sıfır sayısını ifade eder. Bunun için gideceğin yer bellidir. Villasındaki haram rüşvet paralarını çocuklarına sıfırlatan Beştepe'ye soracaksın. Üçgen arıyorsan, uzaklara gitmene gerek yok, hemen yanıbaşında bulacaksın. Kutucu, kasacı eski bakanlarının, rüşvetçi İranlı karanlık simanın ve havuzcu yandaş işadamlarının rüşvet üçgenini göreceksin. Altıgen istiyorsan; PKK-HDP-İmralı canisi, Barzani ve DHKP-C ile içine girdiğin kabın şekline bakacaksın. Sayın Davutoğlu, temsil ettiğin siyasi zihniyeti en iyi özetleyecek geometrik şekil bil ki, 'yamuk'tur. Siyasetteki yamuk örneğini de aynaya bakınca göreceksin."

"Bizim siyasi çizgimiz ortadadır. Milliyetçi Hareket; ne paralelcidir, ne rüşvetçidir, ne de kumpasçıdır." şeklinde konuşan Bahçeli, "Bizim mayamızda ve meşrebimizde; yetim hakkına el uzatmak, para sıfırlamak ve rüşvet yemek zilleti yoktur. Bizim komplo ve tezgahla işimiz olmaz, kumpas ortaklarımız da olmamıştır. Paralel, parabol, altıgen, çokgen ve diğer geometrik şekiller bize yabancıdır. Milliyetçi Hareket neyse odur. Milliyetçi Hareket ne diyorsa, neyi savunuyorsa arkasındadır. Kıvırmak AKP'ye has bir zillettir. Çarkçılık Davutoğlu ve Erdoğan'ın ustalık alanıdır. Hısım, dünür ve akrabalara ihaleler peşkeş çekilirken Davutoğlu sessizdir. 1 milyar 370 milyon liraya kaçak ve karanlık saray dikilirken Davutoğlu şantiye bekçisidir. Gemiler yüzerken, rüşvet ağı vızır vızır çalışırken, Hazine'ye hortum bağlanırken Davutoğlu 17-25 Erdoğan'ın arkasına saklanmıştır. Davutoğlu ve Hükümeti, saraya tutsaktır. Erdoğan, Davutoğlu'nun iradesini mühürlemiştir." dedi. CİHAN
<< Önceki Haber Bahçeli: Davutoğlu Manisa'da yine boyundan büyük laflar... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER