Bahçeli'den şehit ailesine taziye ziyareti

Bahçeli'den şehit ailesine taziye ziyareti

Partisinin düzenlediği toplantıya katılmak üzere Çorum'a gelen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, şehit Uzman Çavuş Nurullah Yeşildağ'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Amasya programının ardından Çorum'a geçen Bahçeli, partisinin il başkanlığınca kentteki bir otelde düzenlenen genişletilmiş istişare toplantısına katıldı. Toplantının ardından otelden ayrılan Bahçeli, 22 Ekim'de Hakkari'nin Dağlıca bölgesinde yıldırım düşmesi sonucu şehit olan Uzman Çavuş Nurullah Yeşildağ'ın Mimar Sinan Mahallesi'ndeki babaevine gitti.

MHP lideri, şehit babası Adem Yeşildağ ile oğlu Cihangir Yeşildağ'a başsağlığı diledi. Ziyarete; Kadın Kolları Genel Başkanı Nevin Taşlıçay, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Olcay Kılavuz, MHP İl Başkanı Bekir Çetin, MHP Çorum milletvekili adayları ve bazı parti yöneticileri de katıldı.

Ziyarette Kur'an-ı Kerim okunarak şehit Uzman Çavuş Nurullah Yeşildağ için dua edildi. Daha sonra basın mensupları dışarı çıkarıldı. Bahçeli, şehit ailesiyle bir süre görüştü. Şehit babası Adem Yeşildağ, Bahçeli'yi aracına kadar uğurladı. MHP lideri, partisinin Kırıkkale programına katılmak üzere Çorum'dan ayrıldı.

22 Ekim'de Dağlıca'nın Irak sınırındaki dağlık kesimde operasyonda bulunan Jandarma Özel Harekat Timi'nin üzerine yıldırım düşmüş, olayda 3 asker şehit olurken, 6 asker de yaralanmıştı.
CİHAN
<< Önceki Haber Bahçeli'den şehit ailesine taziye ziyareti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER