Bahçeli, Erdoğan'a alev püskürdü

Okuma Süresi 3 dkYayınlanma Çarşamba, Ağustos 12 2015
Devlet Bahçeli, Erdoğan'a koalisyon ve terör olayları üzerinden yüklendi.
Bahçeli, Erdoğan'a alev püskürdü
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan için ağır sözler kullanarak, "Erdoğan mutlaka ıslah olmalı, şahsına çeki düzen vermelidir” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Eğer ki, Erdoğan’ın telkin ve tavsiyesiyle Sayın Davutoğlu'nun partimizi ziyareti planlanıyorsa, bilinsin ki, bu danışıklı dövüş şeklindeki görüşme düşüncesi cevap bulmayacak ve gerçekleşmeyecektir" dedi.

MHP Genel Başkanı Bahçeli, “AKP-CHP koalisyon görüşmeleriyle birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dün ve bugün yaptığı bazı değerlendirmelerine” yönelik yaptığı açıklamada, “Ülkemiz kanlı, karanlık ve kahredici bir çıkmazda adeta çırpınmaktadır. Milli güvenlik duvarları birer birer yıkılırken, milli birlik ve bin yıllık kardeşlik hissiyatı yoğun saldırı ve şiddetli hasarlardan dolayı travma geçirmektedir. Türkiye kaldırılması çok zor, telafisi zaman alacak beka düzeyindeki risk ve tehditlerin baskı ve kuşatması altındadır. Manzara iç açıcı olmadığı gibi, muhtemel gelişmelerin yönü umut verici ve teskin edici hiç değildir. Bugün yaşanan hazin, ibretlik ve yürek yaralayıcı olaylar zinciri AKP’nin 13 yıla yaklaşan iktidarının eseridir. Süreç ihanetinin terör örgütü PKK’ya sağladığı imkan ve kolaylıklar, teröristlerle yürütülen pazarlıkların milli bünyemizde açtığı derin yaralar nihayetinde ülkemizi yönetilemez hale getirmiştir” ifadesini kullandı.

"PKK’YA VERİLEN ONCA TAVİZ BU KANLI CİNAYET ÖRGÜTÜNE ALAN AÇMIŞ, CESARET VERMİŞ, DAĞ VE ŞEHİR KADROLARINI TAHKİM EDEREK ALÇAKÇA ŞIMARTMIŞTIR"

"Bu yalın gerçeği herkes görmeli ve kabullenmelidir" diyen Bahçeli, şöyle devam etti:

“PKK’ya verilen onca taviz bu kanlı cinayet örgütüne alan açmış, cesaret vermiş, dağ ve şehir kadrolarını tahkim ederek alçakça şımartmıştır. Nitekim Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, kaçak saraydaki 8. Muhtarlar Buluşması’nda yaptığı esef verici, her açıdan talihsiz

Bu haberler de ilginizi çekebilir