Bahçeli istifa eden Vural'a ne dedi?
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Perşembe, Haziran 23 2016
MHP Grup Başkanvekilliği görevinden istifa eden Oktay Vural ile Bahçeli arasında geçen görüşmenin ayrıntıları ortaya çıkmaya başladı.
Vural’ın, Bahçeli ile önceki gün grup toplantısının ardından bir araya geldiği ve yarım saati aşkın görüştüğü öne sürüldü. Bu konuşmada Vural, Bahçeli’ye görevinden istifa edeceğini açıkladı. Vural’ın bu kararı almadan önce de ‘partinin önde gelen isimlerine ve delegelere danıştığı’ belirtiliyor. Bahçeli’nin görüşmede Vural’ın kararına ilişkin “Sen kararını çoktan vermiştin” dediği ifade ediliyor. Kulislerde, Vural’ın 17 Haziran’da Bahçeli’nin İzmir’de delegelerle yaptığı iftarda “Bahçeli’yi karşılamadığı, Bahçeli’nin de bu duruma kızdığı” konuşuluyor. (hürriyet)
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Başsavcılıktan Sadettin Saran'ın ikinci testi hakkında açıklama2.Almanya kara kara düşünüyor: 120 bin kamyon/TIR şoförü açığı var!3.Erden Timur tutuklandı!4.Ünlülere uyuşturucu operasyonu: Habertürk eski GYY Veyis Ateş tutuklandı5.M. Ertuğrul İncekul'dan yeni kitap: Tutsak Zamanlar
6.İBB İtfaiye Daire Başkanı Remzi Albayrak adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı7.Fatih Altaylı hakkında tahliye kararı8.Türk askeri Gazze'ye gidecek mi? Trump: Netanyahu ile Türkiye’yi görüşeceğiz9.Erden Timur için tutuklama talebi10.Kenya’da gözaltına alınan eğitimci Mustafa Güngör, günler sonra serbest bırakıldı

ABDULLAH AYMAZ

ORHAN KESKİN

ARİF ASALIOĞLU

KADİR GÜRCAN

ŞERİF ALİ TEKALAN
ÇOK OKUNAN HABERLER







