Bahçeli'den flaş açıklamalar
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Salı, Ağustos 25 2015
Paylaş
X Post
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, seçim hükümeti görevinin Ahmet davutoğlu'na verilmesinin ardından bir açıklama yaptı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İl Başkanları Toplantısı sonrası, MHP Genel Merkezi’nde gündeme ilişkin basın toplantısı gerçekleştirdi. Burada soruları cevaplayan Bahçeli, YSK’nın seçim tarihini 1 Kasım olarak açıklamasını değerlendirerek, “Recep Tayyip Erdoğan emretmiş, onlar da yerine getirdi.” dedi.
Bahçeli'nin açıklaması şöyle:
Partimiz bozguncuların işbirlikçilerin oyunlarını bozacaktır. Cumhurbaşkanı Erdoğan dün akşam Meclis Başkanı ile yaptığı görüşmeden sonra seçimleri yenileme kararı almıştır. Erdoğan nihayet muradına ermiştir. Son karar yürürlüğe girmiştir. Bundan sonra uygulamalar Anayasa'nın 114. ve 116. maddeleri çerçevesinde gelişecek.
Erdoğan seçim sonuçlarını sindirememiştir. Her zeminde siyasi partilere parmak sallamıştır. 7 Haziran seçimlerinin yenilenmesinin asıl sorumlusu Recep Tayyip Erdoğan'dır.
'45 GÜNLÜK SÜRE İSRAF EDİLMİŞTİR'
7 Haziran'ın üzerinde geçen süreç diliminde koalisyon kurulamamıştır. Davutoğlu Türkiye'yi seçim limanına çekmekle talimatlandırılmıştır. CHP ile koalisyon görüşmelerine geçememiştir. Davutoğlu CHP'ye koalisyon kurmak teklifinde dahi bulunmamıştır. 45 günlük hükümet kurma süresi sarayın gözetiminde israf edilmiştir.
20 Temmuz'dan bu tarafa 62 vatan evladı şehit düşmüştür. Hala üzerindeki sis perdesi aralanmamış Suruç Katliamı'nda 32 kişi hayatını kaybetmiştir.
Suriye'deki istikrarsızlığı Türkiye'ye taşımak isteyenlere kapı aralanmıştır.
'ERDOĞAN PKK FİİLİ DEĞİŞİKLİKLERE KALKTI'
Koalisyon hükümetiyle ilgili süreç işlerken hain saldırıların artması, sözde özerklik hareketleri titizlikle yorumlanmalıdır.
Erdoğan Rize'de sistem fiilen değişmiştir derken PKK fiili değişikliklere kalkış
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.ABD'nin Rus Petrolüne Muafiyeti Bitti; Demokrat Senatörler Tepkili2.CHP Kahramanmaraş'a heyet gönderdi3.Türkiye Psikiyatri Derneği'nden 'gizli tehditlerin varlığı' uyarısı geldi!4.Trump'tan piyasalara can suyu olacak açıklama: ”Savaş bitmeye çok yakın”5.İran'dan 'Kızıldeniz'i de kapatırız' tehditi geldi!
6.Şok tespit: Emekliye bin lira ikramiye veremeyenlerin 3 ayda ödediği faizle herkese 10 bin lira verilebilirdi!7.Kahramanmaraş'ta bilanço ağırlaşıyor! 8'i çocuk 9 can kaybı, 6'sı ağır 13 yaralı!8.Avrupa Turnesi sürüyor: “Ümit Nağmeleri Mefkûre Yolcuları” Köln’de sahne aldı9.Eğer bir dağın tepesine indirilseydi...10.Gülistan Doku olayının tanığı: Öldürülürken arabadaydım

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

ABDULLAH AYMAZ

ARİF ASALIOĞLU

ŞERİF ALİ TEKALAN
ÇOK OKUNAN HABERLER












