Bahçeli: Suruç'ta ölen 32 kişiye yas tutanlar...

Okuma Süresi 3 dkYayınlanma Cuma, Temmuz 24 2015
MHP lideri Devlet Bahçeli son günlerde yaşanan terör saldırılarına yönelik Twitter'dan açıklamalarda bulundu.
Bahçeli: Suruç'ta ölen 32 kişiye yas tutanlar...
MHP lideri Devlet Bahçeli son günlerde yaşanan terör saldırılarına yönelik Twitter'dan açıklamalarda bulundu. "Suruç'ta ölen 32 kişiye yas tutanlar Okan Acar, Feyyaz Yumuşak, Tansu Aydın, Müsellim Ünal, Mehmet Yalçın Nane için acaba ne hissetmişlerdir?" diyen Bahçeli, "İstanbul Gazi Mahallesi'nde etek giyip maske takarak ellerine aldıkları uzun namlulu silahlarla gezenler sokak defilesine mi çıkmışlardı?" diye yazdı.

Bahçeli'nin açıklamaları şöyle:

"AÇILIM, ÇÖZÜM DİYE MANGALDA KÜL BIRAKMIYORLARDI"

“Eminim vicdanına susturucu takmamış, ahlakına maske geçirmemiş hiçbir vatan evladı bugünkü ülke manzarasından huzur ve mutluluk duymuyordur. Her gün bir fecaat, her gün bir felaket ve fenalık önümüzü kesiyor Şiddet ve ölüm etrafımızda sanki saltanat kurmuş, dokunulmazlık kazanmış! Açılım diyorlardı çözüm diye mangalda kül bırakmıyorlardı; açıla açıla, çöze çöze Türkiye'nin tüm emniyet ve güvenlik kapılarını indirdiler! Analar ağlamayacaktı, iddiaları buydu. Bayrağa sarılı tabutlar gelmeyecekti, beyanatları böyleydi. Ama Türkiye tabuta girdi, haberleri yok.

İç Güvenlik Yasasıyla hiçbir terör zanlısı huzur cellatlığı yapamayacak, maske takıp provokasyona yeltenemeyecekti. Tamam da sonuç ne oldu? İstanbul Gazi Mahallesi'nde etek giyip maske takarak ellerine aldıkları uzun namlulu silahlarla gezenler sokak defilesine mi çıkmışlardı? Ceylanpınar'da kar maskesiyle girdikleri evde iki polisimizi uyurken ensesinden vuran kahpelere bu cüreti kimler vermişti?

"SURUÇ'TA ÖLEN 32 KİŞİYE YAS TUTANLAR..."

Suruç'ta ölen 32 kişiye yas tutanlar Okan Acar, Feyyaz Yumuşak, Tansu Aydın, Müsellim Ünal, Mehmet Yalçın Nane için acaba ne hissetmişlerdir? Sağımız husumet, solumuz hüsran; önümüz musibet, arkamız melanet. Ne yana baksak heder olmuş, kederle dolmuş yürekler. Türk milleti sessiz hıçkırıklarla şehitlerine ağlıyor. Türk devleti iki cinayet örgütü olan IŞİD-PKK ara

Bu haberler de ilginizi çekebilir