Bahçeli'den AKP'ye Davutoğlu fırçası
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Perşembe, Temmuz 27 2017
MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, AKP Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal'ın değerlendirmelerine ilişkin yaptığı açıklamada, "'Siyasi bir eleştirinin hakaretle karşılık bulması kabul edilemez bir durumdur.' diyen Sayın Ünal, Ahmet Davutoğlu'nun Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'ye yönelik fevkalade nezaketsiz ve tahkir edici açıklamalarını ise görmezden gelmektedir. Asıl nahoş durum, budur" dedi.
MHP’den Mahir Ünal’ın açıklamalarına cevap
MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, AKP Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal’ın değerlendirmelerine ilişkin yaptığı açıklamada, “‘Siyasi bir eleştirinin hakaretle karşılık bulması kabul edilemez bir durumdur.’ diyen Sayın Ünal, Ahmet Davutoğlu’nun Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’ye yönelik fevkalade nezaketsiz ve tahkir edici açıklamalarını ise görmezden gelmektedir. Asıl nahoş durum, budur. Davutoğlu’nun açıklamalarında hadsiz bir aşağılama, seviyesiz bir iğneleme mevcuttur. Sayın Ünal’ın bize siyasi nezaketi öğretmeye kalkması ise fevkalade yakışıksız kaçmıştır. AKP Genel Başkan Yardımcısı Sayın Ünal’ın; Genel Başkanımıza yönelik aşağılama ve tahriklere sahip çıkıp bizden bunları hazmetmemizi beklemesi, hakkaniyete sığmamaktadır” dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Prof. Dr. E. Semih Yalçın, AKP Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal’ın değerlendirmelerine ilişkin yeni bir yazılı açıklama yaptı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Ahmet Davutoğlu’nun MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli’ye yönelik ölçüsüz ve yakışıksız eleştirilerine verdiğimiz cevabın ardından AKP Genel Başkan Yardımcısı Sayın Mahir Ünal; eski genel başkanını ‘aklayan’, buna karşılık bizim değerlendirmelerimizi yeren bir açıklama yapmıştır. Mahir Ünal, bizim açıklamalarımızı ‘hiçbir şekilde arzu etmedikleri, siyasetin nefasetine yakışmayan, nahoş bir durum’ olarak değerlendirmektedir.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.AKP'li Çavuşoğlu'nun kardeşi de var: PFDK'ya sevk edildi2.Telegram'dan tetikçi ilanına gözaltı: Lütfü Türkkan duyurmuştu!3.Bir KHK'lı daha bilmediği işi yaparken iş kazası geçirdi, vefat etti4.İşte detaylar: Güllü'nün kızına ait uyuşturucu test sonucu çıktı5.İsrail Somaliland'ı tanıdı, Türkiye tepki gösterdi
6.Yenidoğan çetesine tahliye!7.Bırakacak mı? Sadettin Saran'dan başkanlık açıklaması!8.Ne demek istedi? Bahçeli: ”Erdoğan, günümüzün Süleyman’ıdır”9.Erdoğan Hatay'da brandalarla kapatılan inşaatlar için: ‘Şu binaların güzelliklerine bak…’10.İşte o görüntüler: Görüşmeler sürerken Rusya, Ukrayna'yı vurdu

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI
ÇOK OKUNAN HABERLER







