MHP'de ihraç olacak mı?

MHP grup toplantısı sonrası soruları cevaplandıran Devlet Bahçeli, 'partiden ihraç' iddiaları ile ilgili bir açıklama yaptı.

MHP'de ihraç olacak mı?

Bahçeli, basın mensuplarının ‘partiden ihraç olacak mı’ şeklinde sorusuna “İhraç talebiyle birini göndersek medyanın bu yüksek desteğiyle onu kahraman yaparsınız milletin başına bela edersiniz. Gereğini neyse zamanı geldiğinde yapılacak” dedi.

TBMM'de partisinin grup toplantısında konuşan Bahçeli, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Erdoğan'ın Rusya'ya gönderdiği mektup hakkında yorum yapan Bahçeli şunları söyledi: "24 Kasım 2015'ten bugüne Türkiye ile Rusya arasında soğuk savaş yıllarını aratmayacak gerginlikler yaşanmıştır. Haklı olarak düşürülen Rus uçağı gerginliklere yol açmıştır. Turizm sektörü vahim bir darbe yemiştir. Rus uçakları adeta Akdeniz sahillerine düşmüştür. Turizmcilerin şikayetçileri haddinden fazladır. Çıkan fatura ülke ekonomisi ve girişimcilere zarar vermiştir. Antalya'ya gelen turist sayısı yüzde 40 düşmüştür. 
"ERDOĞAN'IN ADIMI İYİMSER"

Cumhurbaşkanı'nın Putin'e yazdığı mektup, Rusya'ya büyükelçi atanması, Milli Güne katılma gibi hamleler iyimserdir. AKP hükümeti milli hak ve konulardan taviz vermeden, girdiği yanlış ve karanlık yoldan dönmelidir. İçi boş diklenmelerin zararını çeken Türkiye'dir. Turizm sektörüne destek verilmelidir. Lafla peynir gemisi yürütme dönemi geride kalmıştır. İçi boş diklenmelerin zararını çeken Türkiye’dir. Türk milletinin tamamıdır. Hükümet hayatın gerçekleriyle mutlaka yüzleşmelidir. Türkiye’nin giderek çatallaşan bir mülteci sorunu vardır ve gündemde yerini korumaktadır." ifadelerini kullandı.

"BU HDP EŞ BAŞKANI ARTIK ÇOK OLMUŞTUR"

Bahçeli konuşmasına şöyle devam etti: "Terörün yanında sırıta sırıta saf tutan HDP Eş Başkanı artık çok olmuştur. Bunların sırtlarının YPG’ye dayalı olduklarını biliyoruz da Kandil’in Avrupa şubeleriyle bu kadar içli dışlı olduklarını bilmiyorduk. Vize muafiyetiniz başınızda paralansın, vizeniz kadar başınıza taş düşsün."

<< Önceki Haber MHP'de ihraç olacak mı? Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER