Bahçeli'den Hacettepe açıklaması
⏱ Okuma Süresi 3 dk•Yayınlanma Cuma, Mart 25 2016
Paylaş
X Post
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Twıtter adresinden Hacettepe Üniversitesi'nde yaşanan kavga nedeniyle hükümete ve üniversite rektörlüğüne sert eleştirilerde bulundu.

Bahçeli, ilim ve irfan gibi bir arayışı bulunmayan PKK'lıların ülkücü öğrencilere saldırdığına dikkati çekerek, "Buradan hükümeti, YÖK'ü, üniversite yönetimlerini uyarıyorum: Muhakkak surette üniversitelerde güvenlik sağlanmalı, asayiş temin edilmelidir. Herkes ayağını denk alsın: Hiçbir Milliyetçi-Ülkücü kardeşim sahipsiz değildir. Bizim feda edecek, vazgeçecek tek evladımız da yoktur. Türk gençliğini tutuşturacak bir kıvılcım Türkiye'yi baştan ayağa yakacaktır. Bunun ibretlik misalleri geçmişte yaşanmıştır" dedi.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Twıtter adresinden gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Son günlerde yaşanan terör olaylarına değinen Bahçeli, "Türkiye iç yaralayıcı, yürek burkucu ağır bir şiddet ve istikrarsızlık girdabında. Terör canımızı alıyor, huzursuzluğumuzu artırıyor. Her gün ciğerimiz yanıyor, evlere ateş düşüyor. Terörizmin hain ve kanlı yüzü masumları, tertemiz vatan evlatlarını hedef alıyor. Doğu ve Güneydoğuda sahnelenen alçak saldırılar telafi ve tamir edilmesi çok zor tahribat ve kayıplara neden oluyor ve de bizleri kahrediyor" dedi.
'ÜNİVERSİTELERDE PKK'NIN HAİN EYLEMLERİ VAR'
Üniversitelerde yaşanan olayların siyasi ve ideolojik gerilimden kaynaklanmadığını, PKK'nın eylemleri olduğunu ifade eden Bahçeli, "Sur, Cizre, Nusaybin, İdil derken; PKK'nın üniversitelerde de konuşlandığını, eğitim hayatını terörize ettiğini görüyor ve şahit oluyoruz. Diyorlar ki; üniversitelerde karşıt görüşlü öğrencilerin çatışması var. Bu iddiada bulunanlar halt etmiş, deyim yerindeyse çuvallamıştır. Özellikle ifade ediyorum ki, üniversitelerde siyasi ve ideolojik gerilim değil, PKK'nın hain eylemi vardır ve tüm yönleriyle de sabittir" diye konuştu.
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ'NDEKİ ÜZÜCÜ HADİSELERİ YAKINDAN TAKİP EDİYORUM
Hacettepe Üniversitesi'ndeki üzücü hadiseleri yakından takip ettiğini belirten Bahçeli, sözlerini şöyle sürdürdü:
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Rusya ve Kazakistan arasında 177 projeye imza atıldı: İlk nükleer santral inşaa edilecek2.ABD'den resmi açıklama geldi: 'İran'la anlaşma çok yakın'3.CHP seçmeni kararını çoktan vermiş: Kılıçdaroğlu mu, Özel mi?4.Ukrayna basınından flaş iddia: Karadeniz'de Türk gemisine saldırı yapıldı, yaralılar var5.'Karşımızda ‘mutlak butlan-mutlak sultan’ ittifakı var'
6.Yandaş Selvi'den flaş iddia: 'Kılıçdaroğlu bazı isimleri ihraç edecek, sonra PM'yi toplayacak'7.Schengen'de büyük hayal kırıklığı: Retler başvuruları katladı8.Trump ısrarcı: 'İsrail'le anlaşın yoksa savaş bitmez'9.Zayıflama iğnelerinin beklenmedik etkisi çıktı: Bakın vücutta neler yapıyor?10.İran savaşında sıcak gelişmeyi Trump duyurdu: 'Şimdi, son kararı vermek üzere...'

NURULLAH KAYA

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN YAĞMUR
ÇOK OKUNAN HABERLER

Rusya ve Kazakistan arasında 177 projeye imza atıl...

ABD'den resmi açıklama geldi: 'İran'la anlaşma çok...

CHP seçmeni kararını çoktan vermiş: Kılıçdaroğlu m...

Ukrayna basınından flaş iddia: Karadeniz'de Türk g...

'Karşımızda ‘mutlak butlan-mutlak sultan’ ittifakı...







