Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na ÖTV tepkisi: 'Ekonomiye suikast hevesinden dönmelidir'
⏱ Okuma Süresi 3 dk•Yayınlanma Perşembe, Temmuz 28 2022
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun ÖTV açıklamasıyla ilgili, “Kılıçdaroğlu boyundan büyük, aklının yetmediği, hayalinde bile yapamayacağı sözler vermekten kesinlikle uzak durmalı, ayrıca otomobil satışlarını tezvirat konusu haline getirerek Türkiye ekonomisine suikast hevesinden pişmanlıkla dönmelidir” dedi.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, iç ve dış siyasi gündeme ilişkin yazılı açıklama yaptı.
Bahçeli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun geçtiğimiz gün "Bizler iktidara gelinceye kadar araba alımını öteleyin" çağrısı yaparak, iktidara geldiklerinde ÖTV'yi kaldıracaklarını, sadece lüks araçlarda alınacağını duyurduğu açıklamaya ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Bahçeli, “Kılıçdaroğlu boyundan büyük, aklının yetmediği, hayalinde bile yapamayacağı sözler vermekten kesinlikle uzak durmalı, ayrıca otomobil satışlarını tezvirat konusu haline getirerek Türkiye ekonomisine suikast hevesinden pişmanlıkla dönmelidir” ifadelerine yer verdi.
"ZAHO'DA MASUMLARIN CANINA KAST EDEN SALDIRI BİR TERÖR EYLEMİDİR"
Ukrayna’daki tahıl krizinin sonuçlanması adına Türkiye’nin yoğun çaba sarf ettiğinin altını çizen Bahçeli, “İnanıyorum ki, Rusya ile Ukrayna arasında kalıcı çözüm ve barış ikliminin yeşermesi de çok uzun sürmeyecektir. Tahran Zirvesi’nden bir gün sonra Irak’ın Dohuk vilayetinin Zaho ilçesinde bir dere kenarına yapılan hunhar terör saldırısıyla, tahıl koridoru açılmasının ertesi günü Ukrayna’nın Odessa kentindeki tahıl silolarının vurulması vahim bir tertip olarak karşımıza çıkmıştır. Zaho’da masumların canına kast eden saldırı bir terör eylemidir. Tertipçileri ve tetikçileri; Türkiye’nin hem terörle mücadelesinden hem de bölgesel güç ve küresel aktör olarak sivrilmesinden keyfi kaçan terör, silah ve savaş baronlarıdır” ifadelerini kullandı.
MUSUL BAŞKONSOLOSLUĞU'NA SALDIRI
Bahçeli, “İş birliği kanallarını açık tutarak, diyalog zemininden kaçmadan Zaho katliamının saklanmış faillerini Türkiye’yle eşgüdüm halinde ortaya çıkarmak mecburiyetindedir. Bilinmelidir ki, şiddetle lanetlediğimiz 27 Temmuz 2022 tarihinde Musul Başkonsolosluğumuza füzeli saldırıyı kim ya da kimler yapm
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.İngiltere ve Fransa'dan kritik adım!2.Trump 'Kral benim' dedi: Dünya'ya gözdağı verdi!3.Alman ekonomisi için uyarı: Durum kritik4.Mehmet Akif Ersoy'un ifadesi sızdı: İşte 3 saatte anlattıkları!5.AKP'nin kalesi Çorum'da işsizliğe isyan eden esnaf hakkında soruşturma başlatıldı
6.Almanlar gazetede bu haberi okuyor: 'KHK'lı doktor Almanya'da dönerci oldu'7.Suriye’de çok sıcak gelişme: Tüm SDG mevzileri meşru hedef ilan edildi8.Spikerin ifadeleri can yakacak: 'Veyis Ateş kokoreç (uyuşturucu) getirecek'9.Gümrüksüz alışveriş dönemi sona erdi10.Almanya'da AfD tartışması: 'İktidara gelirse Yahudiler ülkeyi terk edebilir'

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

ABDULLAH AYMAZ

ARİF ASALIOĞLU

KADİR GÜRCAN
ÇOK OKUNAN HABERLER







