"Bahçeli'nin kaseti mi var?" diyen Okuyan'a MHP'den küfürlü cevap

Eski bakanlardan Yaşar Okuyan'ın Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) lideri Devlet Bahçeli’ye yönelik sözlerine MHP'den küfürlü cevap geldi.

SHABER3.COM

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Ekrem İmamoğlu ile ilgili "Seçildiğinden beri skandalların göbeğindedir." sözlerinin başlık olarak kullanıldığı bir haberi, sosyal medya hesabından alıntılayan eski bakan Yaşar Okuyan, Bahçeli’ye yönelik “Kasetin var mı?" sorusunu yöneltti.

Okuyan'ın bu sözlerine MHP cephesinden gelen yanıt ise sosyal medyada tepki topladı. 

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Hidayet Vahapoğlu, Twitter hesabından verdiği cevapta Okuyan’a “Müptezel Yaşar!” diye seslendi. Vahapoğlu, “Eğer bir kaset varsa ya ananla ya da karınla olabilir, onu onlara sor…” ifadelerini kullandı.

OKUYAN SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAK

Yaşar Okuyan, Vahapoğlu’nun bu ifadelerine Halkweb'e yaptığı açıklamayla cevap vererek, en geç salı günü Vahapoğlu hakkında suç duyurusunda bulunacağını söyledi. 

Okuyan, “Avukat arkadaşlarıma talimat verdim. Hem ceza davası hem de tazminat davası açılacak.” dedi.

Okuyan, Vahapoğlu’nun bu ifadelerine ilişkin “Ana avrat bilmem ne falan… Bu ülkücü olduğunu ifade edenlerin ülkücülükle değil başka işlerle meşgul oldukları anlamına geliyor. Neden acaba kasetin var mı deyince bu kadar hopluyorlar? Esas soru o. Yahu soru soruyorum size diyorum ki mesela cebinde para var mı? Bu kadar ana avrat söver misiniz? Devlet Bahçeli’ye kasetin var mı diye ben bir kere sormadım ki… Bir sene içinde 50 kere sordum. Salı akşamı bir kere daha soracağım. Senin bir kasetin var mı?” şeklinde konuştu.

KADIN MECLİSLERİ'NDEN TEPKİ

Kadın Meclisleri de söz konusu paylaşıma tepki gösterdi. 

Twitter üzerinden açıklama yapan Kadın Meclisleri, Vahapoğlu'na paylaşımı kaldırma çağrısında bulunarak, "Sözde milletvekili ve MHP başkan yardımcısı olan @Hvahapoglu kadın düşmanı bu paylaşımını derhal kaldırsın. Siyasette cinsiyetçi söylemlerinize asla izin vermeyeceğiz. Oy istediğiniz kadınların haklarını savunmayı zorla da olsa öğreneceksiniz." dedi.

 
<< Önceki Haber "Bahçeli'nin kaseti mi var?" diyen Okuyan'a MHP'den küfürlü... Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER