Bahçeli'ye Gümüşhane'de sürpriz hediye!
⏱ Okuma Süresi 3 dk•Yayınlanma Cumartesi, Mayıs 30 2015
Paylaş
X Post
MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’ye Gümüşhane’de sürpriz karşılama...

Dünkü Gümüşhane Mitingi sonrasında geceyi Gümüşhane'de bir otelde geçiren Bahçeli, bugün kaldığı otelde partisi tarafından sivil toplum örgütleri ve teşkilat mensuplarıyla düzenlenen kahvaltıya katıldı.
Kahvaltı sonrasında Bahçeli'ye bir süpriz yapıldı. Nostaljik araçlara olan merakıyla bilinen MHP liderine otelin bahçesinde bulunan Mehmet Kızılet’e (58) ait 1952 model Willys Wagon marka jip gösterildi. Bayburt mitingi için Gümüşhane’den hareket edeceği sırada otel bahçesine gelen ve üzeri üç hilallerle süslenen aracı inceleyen Bahçeli, sahibi Mehmet Kızılet’le bir süre görüştü. Araç sahibine aracın bakımlı olup olmadığını vurgulamak için “Ankara’ya gelir mi?” sorusunu yönelten ve olumlu cevap alan Bahçeli’nin korumaları ise Kızılet’in telefon numarasını aldı. Aracın önünde sahibi ve partililerle hatıra fotoğrafı çektiren Bahçeli daha sonra aracına binerek Bayburt’a hareket etti.
ABD'DEN ZİRAİ DONATIM İÇİN GETİRİLMİŞ
Aracının 1952 model olduğunu, ABD'den Türkiye’ye ilk olarak Diyarbakır Ziraat Donatım için getirildiğini, oradan Sakarya Ziraat Donatım'a aracın gönderildiğini öğrendiğini belirten Kızılet, ihaleyle yoluyla bir arkadaşının satın aldığını aracın sonraki sahibinin kendisi olduğunu söyledi. Mehmet Kızılet, 5 yıldır aracın kendisinde olduğunu söyledi.
“YAZLARI BU ARABA İÇİN GÜMÜŞHANE’YE GELİYORUM”
Aslen Gümüşhane’nin Canca Mahallesinden olduğunu fakat İstanbul’da oturduğunu, yaz aylarında ise bu araç için Gümüşhane’ye geldiğini kaydeden Kızılet, “Bunun için buraya geliyorum ve bununla geziyorum. Sayın Genel Başkanımız Bahçeli antika sevdiği için bizd e bu arabayı ona göstermek istedik. Kendisine teşekkür ediyoruz. Bizi kırmadı. Arabayı beğendi, 'Ankara’ya gelir mi?' diye sordu. Ben de gelir dedim. ‘Gelirse bir bakarız’ dediler” bilgisini verdi.
“HEDİYE ETTİM TELEFONUMU ALDILAR, İSTERLERSE GÖTÜRECEĞİM”
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Bir zamanların medya patronu Aydın Doğan'a ve Bodrum Belediye'sine soruşturma2.Bakan Şimşek’ten TOGG Açıklaması: 2035’e Kadar Kamuya 30 Bin Elektrikli Otomobil Alınacak3.Üsküdar Belediyesi’nde başkan vekili seçimi ertelendi4.Özgür Özel’den Köprü İhalelerine Gireceklere Uyarı: "Gelecek Yıl Hepsini Devletleştireceğiz"5.Cumhur İttifakı’nda Sistem Revizyonu Gündemde: Bahçeli "Sistem Korunmalı" Diyor
6.Budapeşte’den AB Kararına Rest: Askerlik Çağındaki Ukraynalılara Sığınma Hakkı Devam Ediyor7.Seçim sinyali ilk kamu bankalarından geldi! Faizleri indirdiler!8.Ukrayna İstihbarat binası vuruldu: Zelenskiy'den 'Misilleme' talimatı geldi9.Özelleştirme Tartışması Büyüyor: Hükümet Verimlilik, Muhalefet Kamulaştırma, Tayyar İse Siyasi Fatura Diyor10.Beş AB Ülkesinden Ortak Göç Hamlesi: Reddedilen Sığınmacılar Afrika’ya Gönderilecek

HARUN TOKAK

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

ORHAN KESKİN

NUMAN YILMAZ YİĞİT

SAFVET SENİH
ÇOK OKUNAN HABERLER

Bir zamanların medya patronu Aydın Doğan'a ve Bodr...

Bakan Şimşek’ten TOGG Açıklaması: 2035’e Kadar Kam...

Üsküdar Belediyesi’nde başkan vekili seçimi ertele...

Özgür Özel’den Köprü İhalelerine Gireceklere Uyarı...

Cumhur İttifakı’nda Sistem Revizyonu Gündemde: Bah...




